online geld verdienenWil je graag een extra zakcentje verdienen, maar heb je geen zin om een tweede baan te nemen? Dan kun je jouw extra inkomen online proberen te vergaren.

Er zijn vele verschillende manieren om online geld te verdienen. Deze zetten we in dit artikel voor je op een rijtje.

Oude spullen verkopen

Heb je nog veel oude spullen op zolder, in de garage of in de kelder staan? Dan kun je deze lekker laten staan, maar je kunt er ook voor kiezen deze spullen te verkopen.

Als je ze toch nooit gebruikt, kun je ze best missen. En door je spullen te verkopen, kun je een aardig zakcentje verdienen.

Bijkomend voordeel: je ruimt je zolder, garage of kelder een keer goed op en hebt daardoor meer opbergruimte in huis.

Is je zolder, garage en/of kelder netjes opgeruimd, maar puilt je kledingkast uit? Dan kun je ook kleding verkopen.

Zeker merkkleding levert veel op. Door een paar kledingstukken te verkopen, heb je weer meer ruimte in je kast en heb je een aardig extra inkomen vergaard.

Een webwinkel starten

Lijkt het je leuk om een eigen bedrijf te starten? Dan kun je een webwinkel beginnen. Je kunt vrijwel alles verkopen in jouw online shop.

Denk hierbij aan kleding, tassen, schoenen en sieraden, maar ook aan elektronica, gadgets, keukengerei en ga zo maar door.

Het is belangrijk om goed na te denken over wat je precies wil verkopen. Wij raden je iets te verkopen met een lage inkoopprijs en een hoge verkoopprijs.

Hoe hoger jouw winstmarge, des te meer geld je verdient met jouw webwinkel.

Google Adsense

Al jaren een van de meest favorieten en gratis methodes van online geld verdienen, is met Google adsense.

Je plaatst een korte code op een pagina op je website over een bepaald onderwerp en google zorgt dat er automatisch relevante advertenties getoond worden.

google adsense website
Wanneer iemand klikt op een van je advertenties, dan betaald Google je uit op basis van verdiensten per klik.

Wat heb je nodig om te starten en online geld te verdienen met Google Adsense?

1. Een website uiteraard
2.  Een aantal pagina’s over een bepaald onderwerp
3. Een gratis Google adsense account.

Heb je toevallig al een website over een bepaald onderwerp met hierop artikelen, video’s etc..?  Dan is dit een mooie kans om extra eenvoudig wat geld binnen te harken.

Een affiliate website starten

Je kunt er ook voor kiezen een affiliate website te starten. Dit is een website met informatieve artikelen, waarop je subtiel een bepaald product of een specifieke dienst aanprijst.

Als dit product of deze dienst via jouw website aangeschaft wordt, krijg je een bepaald percentage van de winst. Zelf hoef je niets te doen, aangezien je zelf geen producten en diensten verkoopt. Ideaal!

Vind je de affiliate business nog een beetje spannend? Dan kun je ook een website starten met een flinke hoeveelheid advertenties.

Wordt er op een van de advertenties op jouw website geklikt, dan krijg je geld. Ook dit is een gemakkelijke manier om geld te verdienen.

Wil je hier graag meer over weten?  Dan raad ik je zeker aan eens naar de website van Jacko Meijaard te kijken.

Op deze pagina deelt Jacko zijn ervaringen over hoe hij nu dankzij affiliate websites een passief inkomen verdient van honderden euro’s per dag, gewoon via het internet.

Online klusjes doen

Je kunt ook een aardig zakcentje verdienen door online klusjes te doen. Dit doe je op de bekende website Fiverr.

Voor je een account aanmaakt op deze website, bepaal je voor jezelf wat voor online klusje je aan kan bieden.

Je krijgt 4 dollar voor dit klusje, dus het moet wel iets zijn wat je snel en zonder al te veel moeite kunt leveren. In ieder geval moet je dienst een digitale dienst zijn, want op Fiverr worden alleen digitale diensten aangeboden.

Je kunt jezelf op Fiverr bijvoorbeeld aanbieden als logo-ontwikkelaar. Of je zet een advertentie online dat je teksten na kunt kijken op spel- en typefouten.

Je verdient niet zo veel per klusje, maar veel leden op Fiverr doen iedere dag vele klusjes. Daarom verdienen ze uiteindelijk toch veel geld, terwijl ze helemaal niet veel bezig hoeven te zijn met de klusjes die ze doen.

Enquêtes invullen

Er zijn diverse websites die jou betalen om enquêtes in te vullen. Soms verdien je hier weinig geld mee, soms verdien je veel geld per vragenlijst.

Hoeveel je verdient om een enquête in te vullen, is afhankelijk van de lengte van de vragenlijst. Hoe langer de vragenlijst, des te meer je krijgt als je deze invult.

Hoe dan ook, met een paar enquêtes per week kun je een aardig zakcentje verdienen. En omdat je de vragenlijsten gewoon online in kunt vullen, hoef je hier niet eens de deur voor uit.

Artikelen schrijven

Vind je het leuk om teksten te schrijven, zoals interessante artikelen over de natuur, geschiedenis, mode, gezondheid of een ander onderwerp?

Dan kun je ook geld verdienen door teksten te schrijven. Je schrijft een tekst naar keuze en zet deze op een website als InfoNu.nl.

Deze website zorgt ervoor dat er advertenties bij jouw tekst komen te staan. Als iemand op een van deze advertenties klikt, krijg jij geld.

Er zijn mensen die honderden artikelen op InfoNu.nl hebben staan. Omdat zij zo veel artikelen op de website hebben staan, wordt er vaak op hun advertenties geklikt.

Zo verdienen ze gemakkelijk een paar honderd euro per maand. En dit terwijl ze de artikelen op InfoNu.nl slechts eenmalig hebben geschreven.

vrouwelijke fotograaf

Foto’s verkopen

Ben je niet zo goed in schrijven, maar wel in het maken van foto’s? Dan kun je jouw foto’s ook online verkopen.

Er zijn diverse websites die de foto’s van professionele fotografen en amateurfotografen online zetten.

Als iemand een foto heeft gevonden die hij of zij mooi vindt, is het mogelijk deze foto te kopen. De opbrengsten van de verkoop gaan deels naar de website, maar ook deels naar jou als fotograaf.

Door een aantal foto’s online te zetten, kun je dan ook flink wat geld verdienen.

online beleggen computer

Online geld verdienen met beleggen

Ben je bereid wat van je eigen spaargeld in te zetten om een extra zakcentje te verdienen via het internet? Dan kun je ook starten met beleggen.

Je kunt beleggen in aandelen, maar ook in vele andere beleggingsproducten. Denk hierbij aan Bitcoins, valuta, grondstoffen en ga zo maar door.

Doe je de juiste beleggingen, dan laat je jouw vermogen in een mum van tijd groeien. En je hoeft hier helemaal niet veel spaargeld voor in te zetten, want bij de meeste online brokers kun je al geld beleggen met een inzet vanaf 100 euro.

Wil je meer weten over geld verdienen met Bitcoin?  Neem dan eens een kijkje op de website van de Econoom Harm van Wijk op deze pagina.

webcam

Webcammen

Tot slot kun je er ook voor kiezen om online geld te verdienen achter de webcam. Veel mensen vinden dit een beetje spannend, maar er zijn ook zeker mensen die veel plezier halen uit webcammen.

Daar komt nog bij dat je veel geld kunt verdienen achter de webcam, ook als je helemaal geen professionele webcammer bent.

Weet je mensen zo lang mogelijk achter de computer te houden door met jou te chatten, dan verdien je met gemak enkele honderden euro’s.

En omdat je helemaal zelf bepaalt hoe ver je gaat achter de webcam, hoef je nooit iets te doen waar je je niet prettig bij voelt.

Onze favoriete methode? Kies dan voor  Affiliate Marketing !

Ik had er eerder al kort over: affiliate marketing. Affiliate marketing is ongelofelijk populair in de online geld verdienen wereld, en dat komt niet alleen omdat het zo makkelijk inzetbaar is. Dat komt natuurlijk doordat velen hier al schappelijk mee kunnen bijverdienen. En jij straks ook!

Zelf verdien ik al jaren bij door het volgen van het programma van Jacko Meijaard, de Affiliate Marketing Revolutie, waar je alles leert over affiliate marketing.

Wil jij hier ook meer over leren? Lees dan hier verder!

Ontdek het #1 Verdienmodel Voor Het Opbouwen van Een Eigen Passief Inkomen!

Ook Geld Verdienen Via Het Internet?

Ontdek het #1 verdienmodel voor het opbouwen van een passief inkomen dankzij het internet. Geen technische kennis nodig; je website is in 5 minuten online.

Leave a Comment