Mijn belangrijkste tools voor succesvol online geld verdienen in 2020. Ontdek welke tools ik gebruik waarmee ik minstens 100 uur per week werk bespaar.

geld verdienen toolsOnline je geld verdienen in 2020 is leuk maar kost soms enorm veel tijd (en geld) als je niet oppast.  Dit is uiteraard niet de bedoeling.  Je wilt tenslotte dat je naast je werk ook nog een leuk leven kunt opbouwen zonder dag en nacht te moeten werken.   In dit artikel deel ik mijn tools voor online geld verdienen die mijn leven een stuk makkelijker maken.   Misschien dat je ze kent, misschien ook niet, en kunnen ze jou helpen om je business een boost te geven, en je tijd en geld besparen.

Als je net begint met thuiswerken vanuit huis via het internet, dan zul je vast en zeker niet zitten te wachten op extra kosten.  Sommigen kosten zoals een domeinnaam, webhosting zullen vaak onvermijdelijk zijn.

Hoewel er velen manier zijn om online extra geld te verdienen richt ik me in dit artikel op diegene die zijn geld wil gaan verdienen als affiliate marketer en/of informatie marketer of produkteigenaar.

In mijn vorige artikelen heb ik al diverse mogelijkheden besproken van manieren waarmee je geld kunt verdienen, nu richt ik me dus op de tools die ik dagelijks gebruik.

Een aantal van de links hieronder zijn affiliate links. Als je besluit om een marketing software tool aan te schaffen via de link kan het zijn dat wij een kleine commissie krijgen. Je betaalt geen enkele euro meer.  

De verschillende onderdelen

Als je je eigen product of als affiliate partner een product wilt verkopen, heb je uiteraard klanten nodig die jou product willen hebben.  Hiervoor is het belangrijk dat je weet wie jou product willen hebben, hiervoor is marktonderzoek nodig.   Dankzij het internet kun je vrij eenvoudig marktondzoek doen met een aantal eenvoudige tools deze vind je hier.

De tools hieronder zijn de tools die ik ga gebruiken voor 2019 en waarschijnlijk wel langer.  Het is het resultaat van vele maanden research, trial and error.

Marktonderzoek

De tijd dat we ons primair markgebied en secundair marktgebied moesten berekenen als ondernemers lijkt met de komst van online ondernemen voorbij.  Vroeger verkocht een winkel in fotografie fotocamera’s in zijn stad, tegenwoordig kan hij/zij zijn omzet enorm uitbreiden door via een webwinkel spullen aan te bieden.

Ik ga er even vanuit dat je al een product hebt dat je wilt gaan verkopen en promoten.   Is dat niet zo, dan is denk ik de meest eenvoudige weg te gaan voor een product in deze 3 meest geliefde markten zoals:  geld verdienen,  relaties en gezondheid .   Wil je graag starten als affiliate dan kun je bijvoorbeeld eens een kijkje nemen in de affliate campagnes van PayPro  dit is Nederlands grootste aanbieder van digitale producten.

Dit zijn de tools die ik zelf gebruik om te bepalen hoeveel er daadwerkelijk gezocht wordt in zoekmachines op een bepaald zoekwoord:

  • Google Zoekwoordenplanner (gratis) dit is een gratis tool voor iedereen die een Google Adwords account heeft.   Werkt altijd goed.
  • Semrush.  Een van de marktleiders op het gebied van keyword research en SEO tools.  Niet goedkoop maar wel goed.  TIP: Je kunt door dagelijks in te loggen gratis gebruik maken van deze dienst.  Heeft ook een betaalde versie.
  • Ahref.  Mag niet ontbreken op de lijst.  Doet bijna hetzelfde als Semrush.

Beste Betaalsysteem in 2020: Plug& Pay.

Wil je graag meer online verkopen, hogere orderwaardes en meer winst dankzij de ultieme betaalpagina?   Bekijk dan eens naar Plug&Pay waar ik zelf zeer tevreden over ben.  Ze hebben een hele duidelijke uitleg gemaakt in een gratis e-book wat ik je zeker kan aanraden.
Klik hier om  gratis ‘de ultieme check-out’ e-book te ontvangen >>

Paypro

PayPro – NL’se shoppingcart software voor het ontvangen van online betalingen (o.a. iDEAL, PayPal, CreditCard, Mistercash, automatische incasso’s, etc). Je klant ontvangt ook automatisch een factuur. Eenvoudig op te zetten, zonder technische kennis. — Bespaar via onze link 50 euro door géén opstartvergoeding te betalen.

Domeinnamen en Hosting.

Neostrada:   Voor mijn mijn domeinen gebruik ik Neostrada.   Ze hebben een zeer goede support (Nederlandstalig), en gunstige tarieven.   Hier kun je je eigen domeinnaam vastleggen en direct je websitehosting regelen.  Via de Chat kun je alle ondersteuning krijgen die je maar wenst.

WordPress: Nog steeds het populairste gratis platform om je website op te bouwen.

Winstgevende website bouwen?

Dit is de website software die ik al vanaf 2012 gebruik en nog dagelijk erg tevreden over ben.  Ze zijn altijd in ontwikkeling en in dienst van de klant.
De Phoenix website software is ontwikkeld door de Internet Marketing Unie en speciaal bedoeld voor ondernemers (zonder technische kennis) die beter in Google willen scoren (SEO) en meer leads en klanten (conversie) uit hun website willen halen.
Klik hier om de Phoenix pagina te bezoeken >>>

E-mail Software: ActiveCampaign

Zoals men vaak zegt: “The money is in the list”  kun je door een eigen mailinglijst op te bouwen een groot netwerk opbouwen en automatisch contacten onderhouden met je klanten of potentiele klanten.   Als je ergens NIET op moet besparen is het investeren in een goede autoresponder service.  Dit bespaard je zoveel tijd, en levert geld op!

Activecampaign:   Al jaren een van mijn meest waardevolle tools!  Na Aweber kwam ik terecht bij Activecampaign.  Een uitgebreide maar zeer eenvoudig te gebruiken online service om je mailinglijst op te bouwen,  automatisch berichten te versturen en zelfs automatisch relatiebeheer te doen.   Een groot voordeel vind ik dat (in tegenstelling tot bij velen andere aanbieders) je  contact (of lead) maar 1x meetelt, ongeacht op hoeveel mailinglijsten deze staat.   Daarnaast ben ik zeer te spreken over hun snelle support.
Ik heb zelf de goedkoopste (Lite) versie.   Aanrader!

Advies:
Start met LITE plan van ActiveCampaign tot 1000 contacten. Gebruiken wij ook. Start vanaf 9 dollar per maand. Vraag hier je gratis 14 dagen proefaccount aan

Beste Landingpagina’s software: LeadPages

Ik ben absoluut geen computer technicus of superhandig met computers, dus was op zoek gegaan naar de mogelijkheid om vrij simpel en snel goede converterende en handige verkooppagina’s te maken.

Ik heb de afgelopen jaren diverse software geprobeerd maar gebruik nu al jaren met volle tevredenheid de online dienst Leadpages.   Met Leadpages kun je echt supersimpel opt-in, verkoop- en webinar registratie pagina’s maken die meer aanmeldingen opleveren.
Advies: klik hier om Leadpages gratis 14 dagen te proberen.

Webinar software

Demio: Demio is de jongste telg in de serie aanbieders van Webinarsoftware.
Ik volg ze al jaren, en was ook een van de eerste gebruikers.  Omdat ik toch al webinarsoftware gebruikte ben ik niet doorgegaan met Demio.

Lees hier mijn verslag over webinars en Demio

Toch is Demio in 2020 mijn go-to webinarsoftware geworden.
Hier zijn de redenen om deze software ook te proberen:

  1. Zeer goede audio en geluidskwaliteit
  2. Relatief lagere prijzen, en upgrades tussentijd mogelijk
  3. Zeer goede klantenservice (vaak binnen enkele minuten reactie!)

Wil jij ook graag aan de slag met Webinars?
Klik dan hier   en probeer het 14-dagen gratis

WEBINARJAM 

Update: Februari 2019,  helaas ben ik tot de conclusie gekomen dat ik de laatste keren dat ik webinars deed, steeds meer klachten kreeg over slechte audio en verbinding.
Laatst kon ik zelfs mijn scherm niet meer delen!  Dit heeft me doen besluiten te stoppen met WebinarJam en deze service dan ook niet meer aan te bevelen.

WebinarJamGebruiken we voor onze LIVE Online Seminars/Webinars.
Webinars zijn online uitzendingen waarin je Live in een online trainingsruimte een presentatie kunt geven voor je potentiele klanten of cursisten.
Ik ben al jaren een trouwe gebruiker van Webinarjam.   De laatste jaren hebben ze flink aan de weg getimmerd en nu is het wat mijbetreft dé perfect manier om webinars te verzorgen.
Advies: Vraag hier  60 dagen proefaccount aan voor slechts $1

Video opname

Smartphone – Voor filmen, fotograferen ‘on the road’ bloggen, Facebook en ohja ook nog bellen heb ik een iPhone 6SE.

Videobewerkingssoftware

WeVideo– Bewerk online je gemaakte video’s. Super simpel in gebruik. Geen grote bestanden meer op je computer. Alles staat meteen online. Zo heb je direct een back-up. Ook handig als je met meerdere mensen aan 1 video werkt, omdat je de video online kunt werken.

WeVideo is handig voor vlogs, screencasts en training video’s.
Klik hier om WeVideo 14 dagen gratis te proberen

Camtasia:  Dit programma gebruik ik al jaren voor het bewerken en renderen van mijn video’s.   Ik vind het een fantastisch programma, dat zelfs ik als a-technicus kan bedienen.

Microfoons:
Blue Yeti,  The Radius shockmount, een geweldige usb microfoon.  Ideaal voor het maken van goede kwaliteit audio opnames voor je video’s, webinars, voice-overs.

Rode SmartLAV+ lavalier voor de iPhone, iPad en iPod touch:  Lavalier/Dasspeld microfoon speciaal voor smartphones, handig voor bij het uitzenden van een webinar, of staande presentatie, LIVE show bijvoorbeeld.  Kan uiteraard ook buiten gebruikt worden ‘on the road’.

Leer in 10 dagende de skill om (een deel van) je inkomen online te verdienen.

Ook Geld Verdienen Via Het Internet?

Leer in 10 dagen de meest waardevolle skills. Ontdek vandaag nog hoe je op een simpele en niet technische manier honderden euro's (of meer) per maand kunt verdienen via het internet...

Leave a Comment