Kan ik echt met affiliate marketing geld verdienen? Dit is hoe ik mijn brood kan verdienen via affiliate marketing.

Kan ik echt met affiliate marketing geld verdienenAffiliate marketing is geen goed bewaard geheim. Iedereen die online geld verdient – met welk verdienmodel dan ook – kent affiliate marketing wel.

In potentie is het een verdienmodel waarmee je echt geld kunt verdienen in korte tijd. Mijn ervaring is niet heel veel anders, maar er komt meer bij kijken dan wat je zou verwachten. 

Als ik affiliate marketing na drie jaar als online ondernemer realistisch bekijk, valt mij op dat het eerste jaar loodzwaar was. Mijn ervaring met affiliate marketing was gedurende het eerste jaar namelijk verre van positief.

Ik was dagen bezig het vinden van inspiratie om verder te gaan. Vooral omdat er geen cent binnenkwam. Ik kan je uit ervaring vertellen dat je dan al snel de motivatie verliest om verder te gaan.

Ik ging echter door. Opgeven is voor mij nooit een optie geweest. Het gevolg is het bewijs van wat er met affiliate marketing tegenwoordig allemaal mogelijk is.

Vallen en opstaan met affiliate marketing

Niemand zal je eerlijk zijn ervaring met affiliate marketing willen vertellen als het ondertussen goed gaat. En al helemaal niet als er nooit een sprankje hoop is geweest dat het om zou kunnen draaien.

Een deel van mijn projecten is op niets uitgelopen. Ik ben namelijk meer dan vijf affiliate marketing projecten gestart waarvan er ondertussen nog maar één actief is. Dat betekent dat ik vier projecten heb gelanceerd voor niets.

Dat doet pijn gezien de enorme hoeveelheid tijd die deze projecten mij hebben gekost. Maar blijf ik ermee zitten? Uiteindelijk niet. Het eerste jaar heeft mij geleerd dat ik moet blijven knokken.

Affiliate marketing is een verdienmodel met vallen en opstaan. Je kunt er uiteindelijk echt geld mee verdienen. Zolang je maar niet stopt als het minder gaat.

met jacko meijaard op de foto

(Links:Rene, Rechts: Jacko Meijaard)

Blijven vernieuwen door te kijken naar wat mensen echt willen

We maken misschien wel de meeste fouten met affiliate marketing door te doen wat de rest al doet. We kijken naar producten die al tienduizenden keren verkocht zijn. Dat terwijl de winst juist ligt in waar anderen nog niet hebben gezocht.

Als iets mij heeft geholpen om echt alles over affiliate marketing te leren, is het wel de Affiliate Marketing Revolutie  geweest. Deze cursus ging pas echt de diepte in waar anderen altijd op de vlakte blijven.

Ik heb zelfs in Oktober 2018,  de maker van deze cursus,  Jacko Meijaard persoonlijk ontmoet op zijn Internet Marketing Seminar (zie foto hierboven).

Ik heb het op de pijnlijke manier moeten leren. Voorkom dezelfde fouten en leer echt geld verdienen met affiliate marketing door direct met de juiste kennis te beginnen.

Mijn conclusie: Kan ik echt geld verdienen met affiliate marketing?   Ja, maar verwacht niet dat je overmorgen rijk zult worden.  Reken op een lange termijn project.   Het komt aan om je vastberadenheid en doorzettingsvermogen om niet op te geven, juist als net de bezoekers naar je site gaan komen en je affiliate commissies op je deurmat vallen.

Mocht je meer willen weten over de affiliate marketing? Dan kan ik je maar 1 cursus aanbevelen. Klik hier om mijn uitgebreide review te lezen

Veel succes!

 

Leave a Reply