geld verdienen met thuiswerkenAls je er het type voor bent, kan je in Nederland behoorlijk wat geld verdienen met thuiswerken. Er zijn volop nieuwe ontwikkelingen op het internet en het grote voordeel daarvan is dat je in principe altijd en overal kunt werken. Dat vraagt natuurlijk wel om een bepaalde mate van discipline.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor zowel fulltime als parttime thuiswerkers. De inkomsten hangen uiteraard af van het soort werk dat je doet en hoeveel uur je ergens in wilt steken.

De voordelen van thuiswerken

 Als je ervoor kiest om thuis te werken dan heb je daar zo je redenen voor. Een veelgenoemd voordeel van thuiswerkers is dat je woon-werkverkeer gereduceerd wordt tot een paar seconden. Je start wanneer je wilt en je kan altijd direct aan de slag.

Ook werk je in je eigen vertrouwde omgeving wat rust biedt en omdat je niet tot nauwelijks verantwoording aan een werkgever hoeft af te leggen heb je ontzettend veel vrijheid van handelen.

Bedenk wel dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Sommige mensen raken thuis te snel afgeleid en maken daardoor te weinig uren om echt een fatsoenlijk inkomen te verdienen.

Makkelijk geld verdienen met thuiswerken via het internet

 Voor iedereen die van flexibel thuiswerken houdt kan geld verdienen via het internet de oplossing bieden. Start een YouTube kanaal met interessante filmpjes of vlogs of ga bloggen voor een bedrijf.

Bij genoeg views of lezers krijg betaald omdat adverteerders op jouw kanaal reclame willen maken.

Dit kan wel behoorlijk stressvol zijn omdat je constant onder druk staat om zoveel mogelijk mensen naar je pagina toe te trekken.

Als dat niets voor jou is zijn de volgende mogelijkheden dat wellicht wel:

  • Data invoeren. Steeds meer bedrijven slaan hun gegevens op in de Cloud en dat biedt nieuwe mogelijkheden voor thuiswerkers. Je kan nu namelijk veel makkelijker vanaf je eigen computer inloggen en bijvoorbeeld data invoeren voor bedrijven. Dat is makkelijk, efficiënt en flexibel geld verdienen.
  • Producten testen. Als een bedrijf een nieuw product wil lanceren, dan wordt dit vaak eerst aan een testpanel gegeven. Die beoordeelt het product op zaken als veiligheid en gebruiksgemak. Hartstikke leuk om te doen en je verdient er leuk mee. Dat is meteen de reden dat op deze manier geld verdienen met thuiswerken erg populair en het moeilijk kan zijn om opdrachten te vinden.
  • E-mails versturen. Ook iets wat je makkelijk vanuit huis kunt doen. Hou er hierbij wel rekening mee dat dit werk wat minder flexibel is omdat sommige e-mails op tijd verstuurd moeten worden in verband met deadlines.
  • Online reviews schrijven. Als je er een beetje aanleg voor hebt is het schrijven van online reviews ideaal om extra geld in het laadje te krijgen. En als je een hele goede review hebt geschreven die veel mensen lezen krijg je vaak nog een bonus ook.

Ook offline kun je thuis geld verdienen

Thuiswerken is niet nieuw en werd ook al gedaan voor de komst van het internet en de online arbeidsmarkt. Oppassen bijvoorbeeld, is misschien wel een van de oudste manieren om geld te verdienen met thuiswerken. Het is makkelijk, ontspannen en je houdt er best wel wat aan over.

Om niet direct je baan op te geven en toch duizenden euro’s extra te verdienen, bewijst Doortje.   Zij verkoopt spullen en oude spullen via Marktplaats die ze toch niet meer gebruikt of nodig heeft voor haar of gezin.

Zie een korte video waarin Doortje uitlegt hoe ze dit doet:

Maar je kunt ook geld verdienen met iets waar je goed in bent en wat je leuk vindt.  Een voorbeeld hiervan vind je op bij mij.

Ik ben al jarenlang bezig met piano spelen, en heb daarom een online platform opgericht waarmee mensen via het internet piano kunnen leren spelen.   Deze website heet PianolesvanRene.nl

Er zijn een hoop mensen die heel creatief zijn, maar die eigenlijk niets doen met de producten die ze maken. En dat is zonde. Er zijn namelijk drukbezochte platforms waar mensen zelfgemaakte kunstwerken, meubels, speelgoed en nog veel meer voor een leuk bedrag kopen omdat ze op zoek zijn naar iets origineels.

We leven in een tijd waarin steeds meer van onze spullen volgens een gestandaardiseerd proces worden gemaakt. Een gevolg daarvan is dat veel spullen zoals meubels en kunstwerken erg veel op elkaar lijken of zelfs precies hetzelfde zijn.

Er is dan ook een groeiende groep mensen die op zoek gaan naar originaliteit en die bereid zijn om daar geld voor neer te tellen. Door je in te schrijven bij een dergelijk platform hoef je zelf niets meer aan marketing te doen en levert je hobby je nog geld op ook.

Drie vormen van thuiswerken

 Thuiswerken is populair en er zijn steeds meer mensen die zelfs fulltime thuiswerken. Het gros van de thuiswerkers werkt nog wel parttime bij een bedrijf of doet dit als bijbaan naast het volgen van een studie. Als je het leuk vindt en blij bent met alles dat je extra verdient is er natuurlijk niks aan de hand.

Evenmin wanneer je echt een inkomen verdient met thuiswerken. Maar als je het bijvoorbeeld doet omdat je structureel een paar honderd euro per maand te kort komt naast een fulltime baan is het een ander verhaal en de moeite om eerst je financiën op een rijtje te zetten.

Thuiswerken is niet altijd voordeliger

 Het geld dat je bijverdient naast een fulltimebaan is meestal aan de lage kant of je moet er echt veel tijd in steken. Kijk in plaats daarvan eerst eens naar je uitgavenpatroon als je 100 of 200 euro in de maand tekort komt.

In veel gevallen kun je al gauw enkele honderden euro’s besparen door anders boodschappen te gaan doen en wat vaker de fiets te pakken.

Zeker als je thuis wilt werken om meer tijd met je gezinsleden door te brengen. Je gaat er netto niet op achteruit en je houdt meer tijd over voor andere belangrijke dingen in het leven.

Wat dan wel? Ontdek de Affiliate Marketing Revolutie

 Voor mij was het al snel duidelijk: ik moet een passief inkomen opbouwen. En dat was een stuk makkelijker dan ik ooit had kunnen dromen. Jacko Meijaard is in Nederland een van de bekendste namen op het gebied van passief inkomen door affiliate marketing.

Jacko zelf bouwde binnen vijf jaar tijd een cursus op waar ondertussen duizenden Nederlanders hun inkomen uithalen. Benieuwd waar ik het precies over heb? Lees dan snel mijn review over zijn cursus!

Hetzelfde heb ik nu ook gedaan.  Ik heb met Jacko’s internet masterclass  geleerd hoe ik met mijn passie (piano spelen) een fulltime passief inkomen kan opbouwen.
Nu ben ik een van de grootste aanbieders geworden op het gebied van online piano leren spelen.

Verdien geld met het helpen van mensen die graag piano willen leren spelen

geld verdienen als affiliate pianolesvanrene

Als je zelf ook van piano spelen of keyboard spelen houdt en niet de tijd en zin hebt om jarenlang te ploeteren om zo’n dergelijk platform op te richten, kun je ook geld verdienen door bijvoorbeeld een blog te maken over piano spelen tips en deze vervolgens door te sturen naar PianolesvanRene.nl

Je ontvangt hiervoor dan een ruime vergoeding als deze persoon het product koopt.
Deze vergoeding kan oplopen tot wel 50 euro per aangebrachte klant. Stel dat je 10 klanten hebt aangeleverd, dan verdien je zomaar 500 euro.
Wil je graag PianolesvanRene.nl gaan promoten?  Klik dan hier voor meer informatie

 

Ontdek het #1 Verdienmodel Voor Het Opbouwen van Een Eigen Passief Inkomen!

Ook Geld Verdienen Via Het Internet?

Ontdek het #1 verdienmodel voor het opbouwen van een passief inkomen dankzij het internet. Geen technische kennis nodig; je website is in 5 minuten online.

Leave a Comment