Geld verdienen als student vanaf je eigen huis? Lees hier hoe! 6 Manieren om snel geld te verdienen als student

geldverdienen studentAls student zit je bijna altijd krap bij kas. Je bent ondertussen beter geworden in het managen van een kleinere bankrekening dan een grote. Als er weer geld opstaat, is het binnen no-time op.

Dus wat je eigen wilt is constant geld verdienen als student. Je wilt dat wanneer het nodig is je direct kunt beginnen met verdienen.

Er zijn zeer veel mogelijkheden om als student goed geld op je rekening te kunnen bijschrijven. Een grote groep ondernemers begon al met ondernemen toen ze nog student waren.

En veel van de onderstaande manieren om geld te verdienen zouden wel eens heel goed kunnen ontstaan in een vruchtbare stap richting het ondernemerschap.

Leer websites maken en verkopen

Tegenwoordig is het bijzonder eenvoudig om een website te maken. Voor ervaren WordPress-bouwers kost het bouwen van een WordPress website uiterlijk 3 tot 4 uur. Dit is echter iets wat velen niet weten.

Hierdoor is er nog altijd een grote vraag naar websites terwijl dit eenvoudig verzorgd zou kunnen worden.

websites maken

Als student geld verdienen? Dan is het leren maken van WordPress website een hele interessante optie.

Op het internet zijn ontelbaar veel handleidingen te vinden om te leren hoe jij een eigen WordPress website kunt bouwen. Op basis van deze gidsen leer jij jezelf aan hoe jij de websites kunt bouwen en hiermee geld kunt verdienen.

Vervolgens kan je op diverse websites naar klanten zoeken of kant-en-klare websites verkopen. Tevens dienen deze website als een perfecte bron ter inspiratie voor het vinden van onderwerpen voor een nieuwe WordPress site.

Zo kan jij geld verdienen en van het studentenleven blijven genieten!

Inkopen en verkopen

Heb je nog wat spaargeld over of vind je het niet erg om klein te beginnen? Dan is het inkopen en daarna voor een hogere prijs verkopen van goederen en diensten een interessante optie.

Deze manier geld verdienen als student is weliswaar ingewikkelder dan het vorige voorbeeld.

Maar pak je het goed aan, dan zou je wel eens aanzienlijk meer kunnen verdienen. Student met geld? Dat kan dan zeker de werkelijkheid worden.

Hier is veel voor nodig. Behalve dat je goed moet zijn in het handelen, is het belangrijk dat jij weet wat waardevol is en wat niet. Of je moet natuurlijk bijzonder vaardig zijn in de kunst van het verkopen.

Een pallet vol met sneeuwschuivers zal je in de zomer lastig kunnen verkopen. Maar weet jij tijdens de wintermaanden zo’n lading op de kop te tikken?

Dan kan je dik geld verdienen. Ook als je nog student bent.

Meld je aan bij informatieve websites voor het schrijven van artikelen

Direct beginnen met geld verdienen? Dan is het schrijven van licht informatieve artikelen voor websites als InfoNu een voor de hand liggende keus.

Dergelijke websites bieden iedereen de kans om artikelen in te sturen en deze te laten plaatsen op de website. Je hebt vervolgens twee manieren om er geld aan te verdienen.

Je kunt zowel verdienen door de helft van de reclame-inkomsten op het desbetreffende artikel te delen of om de vaste vergoeding te accepteren. Deze ligt vaak rond de 15 euro per uur (indien jouw artikel geaccepteerd wordt).

Misschien niet zo hoog dan wat je verwacht had. Maar wel hoger dan wat jij als student kunt verdienen.

Geld verdienen als student door te reageren op freelance opdrachten

 

Waarschijnlijk ga jij niet miljonair worden door als student op freelance opdrachten te reageren. En ook al is de kans laag dat jij veel freelance opdrachten kunt binnenhalen zal je als het je lukt, meteen goed geld verdienen.

Student of niet, freelancers zijn altijd meer gewild doordat ze voor een korte periode ingeschakeld kunnen worden.

student als freelancer

En als student is dat precies wat jij ook wilt. Jij hebt vast niet altijd evenveel tijd. Daarom wil je de ene keer meer werken dan de andere keer.

Bij freelance opdrachten kan jij voor een bepaalde periode jezelf beschikbaar stellen om iemand anders van jouw kunsten gebruik te laten maken.

Het is hierin belangrijk om te weten dat jij pas interessant voor een opdrachtgever bent wanneer je een speciale kwaliteit hebt die je ook nog eens voor een voordele prijs kunt uitvoeren.

Een student accountancy zou bijvoorbeeld als freelance administratief assistent geld kunnen verdienen. En een student grafisch design weer als vormgever. Voldoende opties dus als jij geld wilt verdienen!

Verhuur jezelf op online werkplaatsen als Fiverr

Dit is de optie waarbij jij het minst geld zal verdienen van de bovenstaande opties. Maar het is wel een makkelijke.

Er zijn tegenwoordig bijzonder veel verschillende platformen waar jij jezelf kunt verhuren. En Fiverr is daar een voorbeeld van.

Persoonlijk zou ik Fiverr alleen aanbevelen als je het combineert met een van de andere bovenstaande diensten. Dan hoef je namelijk niet volledig te verdienen op Fiverr om als student toch nog een leuke verdienste te kunnen incasseren.

Jouw salaris van online verdienen zal wat dan ook hoger zijn dan wat je anders had kunnen ontvangen.

Op online werkplaatsen als Fiverr kan jij jezelf aanbieden voor allerlei taken. Designer, tekstschrijver, het opnemen van simpele filmpjes of het inspreken van audiotracks. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk op Fiverr.

Dit moet jij weten om als student geld te verdienen

Wat je ook gaat doen om geld te verdienen; er is één voorwaarde om op dit vlak succes te hebben. Je moet gemotiveerd zijn om echt goed werk te leveren. Als jij slecht werk levert krijg je hoogstens eenmalig je geld.

Maar lever je goed werkt, dan zal je op vaste basis als student geld kunnen verdienen. En dat is natuurlijk waar jij naartoe wilt werken.

Heb daarom altijd het doel om toe te werken naar een punt waarvandaan jij aan steeds meer mensen jouw werk kan leveren. Blijf leren en kijk goed naar waar kansen liggen.

Speel je hier goed op in, dan zal jij eindeloos geld kunnen verdienen terwijl je nog studeert.

Wat voor jou? De Afiliate Marketing Revolutie kan je helpen

In dit artikel heb je gelezen hoe je als student geld kunt bijverdienen.

Waar ik het nog niet over heb gehad is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard; een 24-jarige MBO’er uit Zeeland. Jacko verdient honderden euro’s per dag, en helpt studenten om ook via het internet geld te verdienen.

Als je interesse hebt om op een makkelijke manier geld te verdienen, dan raad ik je aan zeker een kijkje te nemen op zijn website.

Leave a Reply