De Online Marketing Tornado Masterclass

Blauwdruk voor een wervelende online business nu stap-voor-stap online te volgen!

Hallo bewust miljonairs! Ik ben zo excited! Online Marketing Tornado Masterclass komt eraan! Als er 1 bron was die ik moest noemen waar ik geleerd heb hoe ik online een goedlopende business kan bouwen is het de IMU wel! Afgekort, Internet Marketing Unie. Nu 10 jaar later ben ik gestopt met werken voor de baas, ben ik zelfstandig en kan ik wonen en werken waar ik maar wil!

Al ruim 10 jaar ben ik een tevreden klant en ken hun producten dan ook op mijn duimpje. Wat ooit gestart is als website software bedrijfje is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands toonaangevend platform voor internet marketing.

Mijn nummer 1 manier om online geld te verdienen is met een eigen online website. Dit is dan ook precies wat je bij de IMU kunt leren.

De mensen bij de IMU geven delen al jarenlang ontzettend veel waardevolle informatie op het gebied van online geld verdienen. Een van hun laatste interessante creaties is het boek De Internet Marketing Tornado . Met dit boek kan iedereen, vanuit het niets, een succesvolle online business starten en een vrije ondernemer worden.

Van dit boek zijn in korte tijd al meer dan 15.000 exemplaren verkocht!

Omdat de IMU Binnenkort 10 jaar bestaat lanceren ze de Online Marketing Tornado Masterclass.

online markerting tornado masterclass

Wat is dan de Online Marketing Tornado Masterclass en hoe kan ik meedoen?

Dit is de online Marketing Tornado Masterclass!

tornado Masterclass

De online marketing tornado masterclass is een geweldige training waarbij je door de eigenaren van de IMU Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren stap-voor-stap wordt meegenomen om een succesvolle lopende online business op te zetten.

Precies 10 jaar later gaan ze het groots vieren, op 14 september 2020 om 20:00 uur de deuren opnieuw openen met iets spectaculairs…

Van de makers: “Tonny en ik hebben een gloednieuwe cursus gemaakt op basis van het online marketing tornado model. Buiten de videovariant van het boek zijn we veel verder gegaan. Meer voorbeelden, meer in-depth uitleg en naast de 6 fases van de tornado uit het boek hebben we 5 extra modules toegevoegd die in onze ogen essentieel zijn voor het opereren van een goede online business: Marketingstrategie, Content Marketing, E-mail Marketing, Sales en Advertising. “

Nieuwsgierig geworden?

Klik dan op deze link op de hoogte gehouden te worden >>>

Leave a Reply