2023 De Bouw je Business Challenge 2.0. (Geen ervaring nodig!)

Bouw je eigen Business in 28 dagen! (klik hier)

Update Maart 2023, deze training is nóg beter geworden!

Stap voor stap begeleiding met hele kleine concrete actiepunten per dag die letterlijk iedereen kan uitvoeren. We laten deelnemers direct in de praktijk samen met ons hun business bouwen.

Maartje zal dit keer ook regelmatig aanhaken om mensen te helpen met de techniek. Als deelnemer krijg je een overcomplete ervaring. Ideaal voor mensen die willen starten (of voor mensen die even willen gluren hoe wij dat aanpakken 😉)

Zoals jullie wellicht weten ben ik al velen jaren groot fan van de IMU. Mijn pianowebsite en cursistensite maakt dan ook gebruik van hun producten. Ze geven overigens ook ontzettend waardevolle trainingen.

Voor ondernemers is het superbelangrijk om een goede winstgevende website te hebben. Wat ik heb geleerd toen ik met de IMU in aanraking kwam is dat mijn website totaal niet goed was ingericht. Ik vond hem heel mooi, maar ik kreeg er bijna geen klanten uit…

Door een aantal van de tips van IMU toe te passen merkte ik dat mijn website steeds meer bezoekers kreeg, dat ik meer mensen op mijn mailinglijst kreeg (net als jij haha) en dat mijn omzet begon te groeien.

Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van de IMU hebben een verjaardagsactie gelanceerd waarbij ze mensen in 28 dagen helpen om hun volledige online business op te zetten. 

Voor wie is de Bouw je Business in 28 Dagen Challenge?

1. Stel je hebt nog geen bedrijf, maar je weet wel dat je extra geld wilt gaan verdienen dankzij het internet.
– Het is dan aan te raden om mee te doen met deze challenge. Er zijn genoeg manieren (zoals affiliate marketing) om een bedrijf succesvol te bouwen dankzij het internet. Dit leer je in de challenge

2. Je hebt een bedrijf en hebt geen/een redelijke online marketing strategie
– In mijn ogen spelen Tonny en Martijn (van de IMU) het online marketing spel op het allerhoogste niveau in Nederland. Ieder bedrijf heeft wat aan een online strategie. Ook wij met SalesPassie. Wij realiseren al goede resultaten uit online marketing, maar alsnog volg ik de challenge ook omdat ik weet dat ik altijd weer nieuwe dingen opsteek.

Ja, ik doe mee aan de Bouw je Business Challenge <<<

Wat als ik niet alle 28 dagen kan?

Geen probleem. Je krijgt iedere dag een kleine opdracht in de vorm van een theorievideo en een praktijkvideo. Deze kun je op elk gewenst moment bekijken. Je kunt dus ook later stappen inhalen. Als je een dag mist, dan mis je wel de LIVE sessie van die dag waarin je vragen kunt stellen. Maar geen nood, je kunt je ook aanmelden voor de VIP-groep waarin je 24/7 jouw vragen kwijt kunt of de opnames erbij kopen zodat je lifetime toegang hebt.

Ik heb weinig of geen tijd

De tijdsinvestering is max 1 uur per dag. Soms maar 30 minuten. Als je geen tijd hebt, dan heb je geen prioriteit. Want mijn oprechte mening; hoe kan je geen tijd hebben voor omzet verhogende activiteiten van je bedrijf?
Dit is toch waar 80% van je tijd naartoe dient te gaan : )?

Ik volg deze jongens al jaren en weet zeker dat de challenge die ze gaan starten superwaardevol gaat zijn. 

Als je een eigen website hebt of zou willen dan raad ik zeker aan om even te kijken of dit iets voor je is!

Wat levert het mij op?

Een goede online marketing fundering voor je bedrijf. Als de je de stappen volgt dan weet je 100% zeker dat je een sterk online fundament hebt neergezet. Dit resulteert uiteindelijk in meer bereik, leads en klanten.

Wil je verandering?

Als het gaat om geld verdienen/je bedrijf laten groeien. Het gaat er niet om wat je weet, maar wat je doet.

Succes is immers voor de doeners. Als je al een tijdje in je hoofd hebt dat je meer resultaat wilt met je bedrijf/verdiensten, dan raad ik je 100% aan om mee te doen aan de Bouw je Business Challenge.

Het is een super sterke stok achter de deur die je jezelf geeft en daarnaast leer je de beste en nieuwste online marketing technieken (win-win).

Dit programma is een absolute no brainer voor €47 en gaat je heel erg veel brengen.

Maak daarom nu de keuze om mee te doen als je stappen wilt zetten.

Ja, ik doe mee aan de Bouw je Business Challenge <<<

Speciale Video van Martijn

Bouw je business challenge

KLIK HIER en bekijk de VIDEO (Mis het niet!) >>>>

Leave a Reply