Bouw je Business in 28 dagen! (klik hier)

Zoals jullie wellicht weten ben ik al velen jaren groot fan van de IMU. Mijn pianowebsite en cursistensite maakt dan ook gebruik van hun producten. Ze geven overigens ook ontzettend waardevolle trainingen.

Voor ondernemers is het superbelangrijk om een goede winstgevende website te hebben. Wat ik heb geleerd toen ik met de IMU in aanraking kwam is dat mijn website totaal niet goed was ingericht. Ik vond hem heel mooi, maar ik kreeg er bijna geen klanten uit…

Door een aantal van de tips van IMU toe te passen merkte ik dat mijn website steeds meer bezoekers kreeg, dat ik meer mensen op mijn mailinglijst kreeg (net als jij haha) en dat mijn omzet begon te groeien.

Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van de IMU hebben een verjaardagsactie gelanceerd waarbij ze mensen in 28 dagen helpen om hun volledige online business op te zetten. 

Ik volg deze jongens al jaren en weet zeker dat de challenge die ze gaan starten superwaardevol gaat zijn. 

Als je een eigen website hebt of zou willen dan raad ik zeker aan om even te kijken of dit iets voor je is!

Speciale Video van Martijn

Bouw je business challenge

KLIK HIER en bekijk de VIDEO (Mis het niet!) >>>>

Blauwdruk voor een wervelende online business nu stap-voor-stap online te volgen!

Hallo bewust miljonairs! Ik ben zo excited! Online Marketing Tornado Masterclass komt eraan! Als er 1 bron was die ik moest noemen waar ik geleerd heb hoe ik online een goedlopende business kan bouwen is het de IMU wel! Afgekort, Internet Marketing Unie. Nu 10 jaar later ben ik gestopt met werken voor de baas, ben ik zelfstandig en kan ik wonen en werken waar ik maar wil!

Al ruim 10 jaar ben ik een tevreden klant en ken hun producten dan ook op mijn duimpje. Wat ooit gestart is als website software bedrijfje is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands toonaangevend platform voor internet marketing.

Mijn nummer 1 manier om online geld te verdienen is met een eigen online website. Dit is dan ook precies wat je bij de IMU kunt leren.

De mensen bij de IMU geven delen al jarenlang ontzettend veel waardevolle informatie op het gebied van online geld verdienen. Een van hun laatste interessante creaties is het boek De Internet Marketing Tornado . Met dit boek kan iedereen, vanuit het niets, een succesvolle online business starten en een vrije ondernemer worden.

Van dit boek zijn in korte tijd al meer dan 15.000 exemplaren verkocht!

Omdat de IMU Binnenkort 10 jaar bestaat lanceren ze de Online Marketing Tornado Masterclass.

online markerting tornado masterclass

Wat is dan de Online Marketing Tornado Masterclass en hoe kan ik meedoen?

Dit is de online Marketing Tornado Masterclass!

tornado Masterclass

De online marketing tornado masterclass is een geweldige training waarbij je door de eigenaren van de IMU Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren stap-voor-stap wordt meegenomen om een succesvolle lopende online business op te zetten.

Precies 10 jaar later gaan ze het groots vieren, op 14 september 2020 om 20:00 uur de deuren opnieuw openen met iets spectaculairs…

Van de makers: “Tonny en ik hebben een gloednieuwe cursus gemaakt op basis van het online marketing tornado model. Buiten de videovariant van het boek zijn we veel verder gegaan. Meer voorbeelden, meer in-depth uitleg en naast de 6 fases van de tornado uit het boek hebben we 5 extra modules toegevoegd die in onze ogen essentieel zijn voor het opereren van een goede online business: Marketingstrategie, Content Marketing, E-mail Marketing, Sales en Advertising. “

Nieuwsgierig geworden?

Klik dan op deze link op de hoogte gehouden te worden >>>

geld verdienen met webinarsWil jij graag geld verdienen met webinars?   Ben jij iemand die goede kennis heeft om online te delen? Een bepaalde service aanbiedt?  Misschien heb je er wel of niet aan gedacht, maar het verzorgen van Webinars is kan wellicht ook voor jou zeer winstgevend zijn.  In deze blog laat ik je stap-voor-stap zien hoe ik het doe en hoe je bepaalde fouten en onnodige kosten kunt voorkomen.

Wat zijn webinars?

Of je wel of niet met webinars bekent bent, ik wil toch even in het kort de term ‘webinar‘ uitleggen.    Een online webinar is een presentatie of een interactief seminar dat online wordt uitgezonden.  Uw doelgroep kan live naar uw boodschap kijken, óf achteraf, op een moment dat het hen schikt. Vanaf elke locatie en op elk device.

Ook kunnen deelnemers vaak communiceren met de presentator via een ingebouwde chat functie, waardoor er een betere persoonlijke connectie gemaakt kan worden met de aanwezigen.

Je creëert hiermee een soort online trainingsruimte waarin je de mogelijkheden hebt om bijvoorbeeld voor het delen van diverse media zoals: het delen van je  scherm,  je powerpoint presentatie, je webcam en zelfs kun je een document delen zoals een pdf bestand.

Wat kun je doen met Webinars?

Webinars kunnen o.a. gebruikt worden voor leadgeneration (het aantrekken van nieuwe klanten), voor commerciele presentaties of voor educatieve doeleinden.  Ik gebruik webinars voor het trainen van mijn cursisten zoals LIVE vraag en antwoord sessies (Q&A). maar ook voor commerciele trainingen en productdemonstraties.

Hoe kun je geld verdienen met webinars?

online webinar gevenAls je een dienst of product verkoopt kun je dit zeer doeltreffend promoten middels een online webinar of training.   Doordat je contact maakt met je publiek, zullen je conversies hoog liggen.

Geld verdienen met webinars doe je door bijvoorbeeld een mooie training te geven waarin je je doelgroep helpt om een probleem op te lossen.   Je kunt heel natuurlijk aan het einde van je webinar een mooi productaanbod doen middels de opties die je webinarplatform je biedt.  Je kunt dit zo instellen bijv. dat je aan het eind alle deelnemers naar je actiepagina stuurt, of eventueel productplaatje met link deelt.

Wat heb je nodig om webinars te organiseren?

Om webinars te organiseren heb je nodig:

 • een goed werkende computer of laptop nodig met goede internetverbinding.
 •  Goede microfoon
 • HD webcam
 • Webinarsoftware of platform

Ik ben erg tevreden met mijn Blue Yeti usb microfoon, welk ik direct op mijn laptop kan aansluiten.    Als webcam gebruik ik een Logitec C920, beiden geweldige producten.

Als je je spullen compleet hebt wordt het tijd om naar passende  webinarsoftware of een webinaraanbieder op zoek te gaan.  Hiervoor is het aanbod groot.   Ik heb de afgelopen 5 jaar al diverse webinar aanbieders geprobeerd.

Waar moet je op letten bij je keuze voor webinar software?

Er zijn een aantal zaken die belangrijk kunnen zijn voor je zoals capaciteit en kosten uiteraard.   Om een ‘pijnloze’ (zonder frustraties) webinar sessie te doen, geef ik de voorkeur aan een platform dat stabiel is.   Dat wil zeggen dat je deelnemers je goed kunnen verstaan en indien nodig zien.

Capaciteit van je online trainingsruimte

Hoeveel mensen denk je ineens te kunnen bereiken?  De meeste aanbieders van een webinar platform geven opties voor een maximum aantal deelnemers.  Bijvoorbeeld 50 mensen.  Ik adviseer om bijv. te starten met een kleinere online trainingsruimte en deze up te graden naarmate je meer ervaring opdoet met het verzorgen van online webinar trainingen.

Live of geautomatiseerde webinars?

Ik heb je hierboven al uitgelegd wat webinars zijn en wat je ermee kunt doen. Met zgn. automated webinars is de gehele presentatie al vooraf opgenomen. Je kunt hiervoor een vooraf opgenomen webinar gebruiken of video

Welke webinar software heb ik nodig?

Er zijn enorm veel aanbieders van webinarsoftware.  Na het proberen en testen van diverse aanbieders zoals Webinarjam, Zoom, Gotowebinar, ben ik uiteindelijk steeds weer terechtgekomen bij Demio.

Waarom ik heb gekozen voor Demio?

Waarom heb ik nu gekozen voor Demio als mijn go-to webinarprovider?  Het antwoord is EENVOUD en STABILITEIT!  Ik wil graag dat alles zo eenvoudig mogelijk werkt.  Wil geen urenlang zoekwerk naar hoe je nu zo’n webinar moet instellen. Nee, ik wil gewoon met een paar muisklikken direct mijn webinar opzetten, inplannen en lanceren wanneer ik wil.  Daarnaast MOET het stabiel zijn, iedereen moet mijn webcam duidelijk kunnen zien en mijn microfoon kunnen horen.

webinar softwareDemio: Demio is de jongste telg in de serie aanbieders van Webinarsoftware.

Ik volg ze al jaren, en was ook een van de eerste gebruikers.  Omdat ik toch al webinarsoftware (webinarjam) gebruikte ben ik niet doorgegaan met Demio.  Toch is Demio nu  in 2019 mijn go-to webinarsoftware geworden.

Hier zijn de redenen om deze software ook te proberen:

 1. Zeer goede audio en geluidskwaliteit
 2. Relatief lagere prijzen 
 3. Zeer goede klantenservice (vaak binnen enkele minuten reactie!)
 4.  Je kunt met een kleinere ruimte (50 personen) starten en altijd upgraden of downgraden naar een capaciteit die bij je past.
 5. Ondersteuning tot 3 verschillende  webcams
 6. Eventueel ge-automatiseerde webinars mogelijk.
 7. Opnames van je webinar (replay) automatisch opgenomen.
 8. Maakt automatische registratiepagina’s in het Nederlands
 9. Eenvoudige kopieerfunctie van een oud webinar, zodat je niet alles opnieuw hoeft in te stellen.

Wil jij ook graag aan de slag met Webinars? Dan raad ik zeker Demio aan om te proberen.  Ze zijn stukken goedkoper dan Gotowebinar en zeer stabiel.
Klik dan hier   en probeer het 14-dagen gratis

Mijn ervaringen met online webinars?

Zoals ik al aangaf zijn webinars voor mij een belangrijke tool voor zowel het verkopen van online pianocursussen alsook voor het trainen van mijn cursisten.
Ik ben ontzettend blij dat ik deze mogelijkheid ontdekt heb, en hoop dat je met deze informatie zelf ook geinspireerd bent geraakt om het medium webinars te gaan ontdekken.
Voor de beste start klik hier om een gratis account (14 dagen) aan te maken bij Demio.

Ik zou het ontzettend tof vinden als je dankzij dit artikel resultaten bereikt hebt en hieronder met ons deelt.

Veel succes gewenst!

Kan ik echt met affiliate marketing geld verdienenAffiliate marketing is geen goed bewaard geheim. Iedereen die online geld verdient – met welk verdienmodel dan ook – kent affiliate marketing wel.

In potentie is het een verdienmodel waarmee je echt geld kunt verdienen in korte tijd. Mijn ervaring is niet heel veel anders, maar er komt meer bij kijken dan wat je zou verwachten.  Continue reading →

affiliate marketing uitlegHet verdienmodel van affiliate marketing is bij velen maar vaag bekend. Met meer dan tienduizend affiliate marketing websites over de hele wereld is het echter duidelijk dat dit zeker niet bij iedereen het geval is. Helemaal niet als je de vele voorbeelden van succesvolle affiliates mag geloven. Continue reading →

Online onderneming opzettenAfgelopen jaar werden er meer dan 50.000 bedrijven opgericht met een online verdienmodel. Dat is bijna tien keer zoveel dan tien jaar geleden. Niet heel vreemd gezien het feit dat een online onderneming opzetten in een tijd waar geld verdienen met het internet nog een stuk minder populair was.

Toch is er nog veel terrein te winnen voor nieuwe bedrijven. Ook al hebben velen het idee dat de online markt al volledig verzadigd is. Je bent dus nog lang niet te laat met het opzetten van je online bedrijf ;-). Continue reading →

Online stabiel inkomenEen online stabiel inkomen?  Je leest zonder twijfel wel eens een verhaal op het internet van Nederlanders die ogenschijnlijk eenvoudig geld verdienen vanuit hun eigen huis. Ze bouwen hun online inkomen binnen korte tijd op naar bedragen waar wij van zouden kunnen dromen. En het lijkt allemaal zo ongelofelijk stabiel te zijn.  Continue reading →

geld verdienen vanuit huisWat zou het fijn zijn om zonder je druk te maken over je baas geld te kunnen verdienen. Een stabiel inkomen dat je thuis kunt verdienen. Je moet weliswaar hard werken, maar je hoeft te deur niet uit. En dat is ook wel wat waard.  Continue reading →

geld verdienen toolsOnline je geld verdienen in 2020 is leuk maar kost soms enorm veel tijd (en geld) als je niet oppast.  Dit is uiteraard niet de bedoeling.  Je wilt tenslotte dat je naast je werk ook nog een leuk leven kunt opbouwen zonder dag en nacht te moeten werken.   In dit artikel deel ik mijn tools voor online geld verdienen die mijn leven een stuk makkelijker maken.   Misschien dat je ze kent, misschien ook niet, en kunnen ze jou helpen om je business een boost te geven, en je tijd en geld besparen. Continue reading →

Geld verdienen via het internet?  Wie wil dat nu niet?  Het klinkt misschien ongeloofwaardig of vreemd.  Wat moet u hierbij voorstellen?  Is het geschikt voor jou?  Hoe werkt het?  Lees hier mijn eigen ervaringen.

Geld verdienen via het internet, online geld verdienen of ook wel passief geld verdienen is enorm in opkomst.   Ik ben denk ik een levend bewijs van dat het écht mogelijk is om online via een laptop met internetverbinding inkomsten te generen.

Geld verdienen via het internet – Van een Hobby naar Noodzaak

Wat geboren is als een hobby werd later een noodzaak.  Ik zal het je uitleggen.  Je moet weten, dat het me heel wat jaren gekost heeft aan tijd en geld voordat ik eindelijk geld begon te verdienen via het internet.

Als muzikant, piano leraar en getrouwde vader van 2 kids, valt het niet altijd mee om maandelijks goed rond te komen.  Ik werkte al op vrij jonge leeftijd, eerst part-time later fulltime als zelfstandige.   Het pionieren heeft er bij mij altijd al ingezeten.

In 2003 ben ik gestart als zelfstandige pianodocent, wat later uitgroeit tot het bedrijf wat het vandaag de dag is, een particuliere muziekschool.   Na 2010 werd mijn bedrijf geraakt door de crisis en we zagen onze leerlingenaantallen en dus ook inkomsten sterk teruglopen.

Wat doe je dan?  Afwachten?  Naar een uitzendbureau?  Het leek wel die kant op te gaan.  Nee,  ik kon niet accepteren dat ik mijn vrijheid moest opgeven.  Ik had er immers al jarenlang voor geknokt om zelfstandige te worden.  Wat ik heb gedaan lees je een stuk verder onderaan dit artikel.

Jaren eerder was ik al bekend met het fenomeen make money online  en struinde het internet af naar alle ‘oportunities’ die ik maar kon vinden.

De ene ‘guru’ na de andere guru vond ik en het leek allemaal zo simpel.  Ik kocht verschillende producten, producten waarmee je kon leren hoe je online geld kunt verdienen.  Zoals het boek ‘Make your site sell‘ of wel “MYSS” van Ken Evoy.
Dat was in 2002 ongeveer, 16 jaar geleden!

Ik kocht internet marketing producten van vele bekende vaak Amerikaanse internet marketers  en was geboeid door internet marketing.

Toen kwam mijn eureka moment

Ik heb misschien wel duizenden dollars/euro’s uitgegeven aan internet trainingen, hier ook ontzettend veel van geleerd.   Allemaal reuze interessant!

Maar als ik alles opnieuw zou overdoen, dan zou ik kiezen voor passie.

Pas toen ik ging nadenken over de richting die ik moest kiezen kwam ik uit op een heel andere markt, in plaats van de geld verdienen markt.   Het was de online pianoles markt.   EUREKA!

Ik begon onderzoek te doen naar online producten, dit noemen we ook wel informatieproducten.  Dit zijn producten, meestal digitaal waarin je een stukje kennis en/of service verkoopt waar mensen graag voor willen betalen.

Verkoop je eigen kennis als informatieproduct

Pas jaren later rond 2011 ben ik gestart met het opnemen van video’s waarin ik mensen uitleg hoe je liedjes kunt leren spelen op een leuke en snelle manier.
Ik moest hiervoor mijn angsten overwinnen om voor de camera te verschijnen, en alles leren over video en filmen.   Via youtube begon ik video’s te posten en zag dat mensen het interessant vonden.  Leuk!

Zo ben ik gemotiveerd geraakt, en besloot om een online website te bouwen waarin ik mensen leer piano spelen via het internet.   Ik ging op zoek naar een goed systeem, waarmee ik een verkopende site kon bouwen.

Ik vond een hele mooie Nederlandse cursus van een man waarmee ik inmiddels bevriend ben geraakt, (hint: ik heb er al veel over geschreven op deze website 😉  waarin ik precies leerde hoe ik mijn eigen kennis kon verkopen.

In 2013 had ik mijn eerste online videocursus klaar en website en zo ik PianolesvanRene.nl geboren.   Welke nu is uitgegroeid tot een van de grootste online platforms in Nederland en Belgie voor online pianolessen.

Wordt binnenkort vervolgt….