Ontdek Funnelvision van de IMU- een totaalcursus over e-mail marketing en marketingfunnels met onze beste funneltechnieken.

Heb jij een online business en ben je niet tevreden met je resultaten?

Het kan zijn dat je marketingfunnel nog niet goed staat waardoor je nog niet het maximale rendement uit je funnel haalt.

Vanaf maandag 16 Augustus lanceert de IMU (internet marketing Unie), dé expert op het gebied van online marketing, hun nieuwe product Funnelvision

In deze cursus delen Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach van de IMU hun meest winstgevende geheimen om een succesvolle marketing funnel op te bouwen.

Klik hier de link hieronder en verander je toekomst>>

Bouw je eigen Business in 28 dagen! (klik hier)

Update Maart 2022, deze training is nóg beter geworden!

Stap voor stap begeleiding met hele kleine concrete actiepunten per dag die letterlijk iedereen kan uitvoeren. We laten deelnemers direct in de praktijk samen met ons hun business bouwen.

Maartje zal dit keer ook regelmatig aanhaken om mensen te helpen met de techniek. Als deelnemer krijg je een overcomplete ervaring. Ideaal voor mensen die willen starten (of voor mensen die even willen gluren hoe wij dat aanpakken 😉)

Zoals jullie wellicht weten ben ik al velen jaren groot fan van de IMU. Mijn pianowebsite en cursistensite maakt dan ook gebruik van hun producten. Ze geven overigens ook ontzettend waardevolle trainingen.

Voor ondernemers is het superbelangrijk om een goede winstgevende website te hebben. Wat ik heb geleerd toen ik met de IMU in aanraking kwam is dat mijn website totaal niet goed was ingericht. Ik vond hem heel mooi, maar ik kreeg er bijna geen klanten uit…

Door een aantal van de tips van IMU toe te passen merkte ik dat mijn website steeds meer bezoekers kreeg, dat ik meer mensen op mijn mailinglijst kreeg (net als jij haha) en dat mijn omzet begon te groeien.

Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van de IMU hebben een verjaardagsactie gelanceerd waarbij ze mensen in 28 dagen helpen om hun volledige online business op te zetten. 

Voor wie is de Bouw je Business in 28 Dagen Challenge?

1. Stel je hebt nog geen bedrijf, maar je weet wel dat je extra geld wilt gaan verdienen dankzij het internet.
– Het is dan aan te raden om mee te doen met deze challenge. Er zijn genoeg manieren (zoals affiliate marketing) om een bedrijf succesvol te bouwen dankzij het internet. Dit leer je in de challenge

2. Je hebt een bedrijf en hebt geen/een redelijke online marketing strategie
– In mijn ogen spelen Tonny en Martijn (van de IMU) het online marketing spel op het allerhoogste niveau in Nederland. Ieder bedrijf heeft wat aan een online strategie. Ook wij met SalesPassie. Wij realiseren al goede resultaten uit online marketing, maar alsnog volg ik de challenge ook omdat ik weet dat ik altijd weer nieuwe dingen opsteek.

Ja, ik doe mee aan de Bouw je Business Challenge <<<

Wat als ik niet alle 28 dagen kan?

Geen probleem. Je krijgt iedere dag een kleine opdracht in de vorm van een theorievideo en een praktijkvideo. Deze kun je op elk gewenst moment bekijken. Je kunt dus ook later stappen inhalen. Als je een dag mist, dan mis je wel de LIVE sessie van die dag waarin je vragen kunt stellen. Maar geen nood, je kunt je ook aanmelden voor de VIP-groep waarin je 24/7 jouw vragen kwijt kunt of de opnames erbij kopen zodat je lifetime toegang hebt.

Ik heb weinig of geen tijd

De tijdsinvestering is max 1 uur per dag. Soms maar 30 minuten. Als je geen tijd hebt, dan heb je geen prioriteit. Want mijn oprechte mening; hoe kan je geen tijd hebben voor omzet verhogende activiteiten van je bedrijf?
Dit is toch waar 80% van je tijd naartoe dient te gaan : )?

Ik volg deze jongens al jaren en weet zeker dat de challenge die ze gaan starten superwaardevol gaat zijn. 

Als je een eigen website hebt of zou willen dan raad ik zeker aan om even te kijken of dit iets voor je is!

Wat levert het mij op?

Een goede online marketing fundering voor je bedrijf. Als de je de stappen volgt dan weet je 100% zeker dat je een sterk online fundament hebt neergezet. Dit resulteert uiteindelijk in meer bereik, leads en klanten.

Wil je verandering?

Als het gaat om geld verdienen/je bedrijf laten groeien. Het gaat er niet om wat je weet, maar wat je doet.

Succes is immers voor de doeners. Als je al een tijdje in je hoofd hebt dat je meer resultaat wilt met je bedrijf/verdiensten, dan raad ik je 100% aan om mee te doen aan de Bouw je Business Challenge.

Het is een super sterke stok achter de deur die je jezelf geeft en daarnaast leer je de beste en nieuwste online marketing technieken (win-win).

Dit programma is een absolute no brainer voor €47 en gaat je heel erg veel brengen.

Maak daarom nu de keuze om mee te doen als je stappen wilt zetten.

Ja, ik doe mee aan de Bouw je Business Challenge <<<

Speciale Video van Martijn

Bouw je business challenge

KLIK HIER en bekijk de VIDEO (Mis het niet!) >>>>

Blauwdruk voor een wervelende online business nu stap-voor-stap online te volgen!

Hallo bewust miljonairs! Ik ben zo excited! Online Marketing Tornado Masterclass komt eraan! Als er 1 bron was die ik moest noemen waar ik geleerd heb hoe ik online een goedlopende business kan bouwen is het de IMU wel! Afgekort, Internet Marketing Unie. Nu 10 jaar later ben ik gestopt met werken voor de baas, ben ik zelfstandig en kan ik wonen en werken waar ik maar wil!

Al ruim 10 jaar ben ik een tevreden klant en ken hun producten dan ook op mijn duimpje. Wat ooit gestart is als website software bedrijfje is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands toonaangevend platform voor internet marketing.

Mijn nummer 1 manier om online geld te verdienen is met een eigen online website. Dit is dan ook precies wat je bij de IMU kunt leren.

De mensen bij de IMU geven delen al jarenlang ontzettend veel waardevolle informatie op het gebied van online geld verdienen. Een van hun laatste interessante creaties is het boek De Internet Marketing Tornado . Met dit boek kan iedereen, vanuit het niets, een succesvolle online business starten en een vrije ondernemer worden.

Van dit boek zijn in korte tijd al meer dan 15.000 exemplaren verkocht!

Omdat de IMU Binnenkort 10 jaar bestaat lanceren ze de Online Marketing Tornado Masterclass.

online markerting tornado masterclass

Wat is dan de Online Marketing Tornado Masterclass en hoe kan ik meedoen?

Dit is de online Marketing Tornado Masterclass!

tornado Masterclass

De online marketing tornado masterclass is een geweldige training waarbij je door de eigenaren van de IMU Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren stap-voor-stap wordt meegenomen om een succesvolle lopende online business op te zetten.

Precies 10 jaar later gaan ze het groots vieren, op 14 september 2020 om 20:00 uur de deuren opnieuw openen met iets spectaculairs…

Van de makers: “Tonny en ik hebben een gloednieuwe cursus gemaakt op basis van het online marketing tornado model. Buiten de videovariant van het boek zijn we veel verder gegaan. Meer voorbeelden, meer in-depth uitleg en naast de 6 fases van de tornado uit het boek hebben we 5 extra modules toegevoegd die in onze ogen essentieel zijn voor het opereren van een goede online business: Marketingstrategie, Content Marketing, E-mail Marketing, Sales en Advertising. “

Nieuwsgierig geworden?

Klik dan op deze link op de hoogte gehouden te worden >>>

geld verdienen met webinarsWil jij graag geld verdienen met webinars?   Ben jij iemand die goede kennis heeft om online te delen? Een bepaalde service aanbiedt?  Misschien heb je er wel of niet aan gedacht, maar het verzorgen van Webinars is kan wellicht ook voor jou zeer winstgevend zijn.  In deze blog laat ik je stap-voor-stap zien hoe ik het doe en hoe je bepaalde fouten en onnodige kosten kunt voorkomen.

Wat zijn webinars?

Of je wel of niet met webinars bekent bent, ik wil toch even in het kort de term ‘webinar‘ uitleggen.    Een online webinar is een presentatie of een interactief seminar dat online wordt uitgezonden.  Uw doelgroep kan live naar uw boodschap kijken, óf achteraf, op een moment dat het hen schikt. Vanaf elke locatie en op elk device.

Ook kunnen deelnemers vaak communiceren met de presentator via een ingebouwde chat functie, waardoor er een betere persoonlijke connectie gemaakt kan worden met de aanwezigen.

Je creëert hiermee een soort online trainingsruimte waarin je de mogelijkheden hebt om bijvoorbeeld voor het delen van diverse media zoals: het delen van je  scherm,  je powerpoint presentatie, je webcam en zelfs kun je een document delen zoals een pdf bestand.

Wat kun je doen met Webinars?

Webinars kunnen o.a. gebruikt worden voor leadgeneration (het aantrekken van nieuwe klanten), voor commerciele presentaties of voor educatieve doeleinden.  Ik gebruik webinars voor het trainen van mijn cursisten zoals LIVE vraag en antwoord sessies (Q&A). maar ook voor commerciele trainingen en productdemonstraties.

Hoe kun je geld verdienen met webinars?

online webinar gevenAls je een dienst of product verkoopt kun je dit zeer doeltreffend promoten middels een online webinar of training.   Doordat je contact maakt met je publiek, zullen je conversies hoog liggen.

Geld verdienen met webinars doe je door bijvoorbeeld een mooie training te geven waarin je je doelgroep helpt om een probleem op te lossen.   Je kunt heel natuurlijk aan het einde van je webinar een mooi productaanbod doen middels de opties die je webinarplatform je biedt.  Je kunt dit zo instellen bijv. dat je aan het eind alle deelnemers naar je actiepagina stuurt, of eventueel productplaatje met link deelt.

Wat heb je nodig om webinars te organiseren?

Om webinars te organiseren heb je nodig:

 • een goed werkende computer of laptop nodig met goede internetverbinding.
 •  Goede microfoon
 • HD webcam
 • Webinarsoftware of platform

Ik ben erg tevreden met mijn Blue Yeti usb microfoon, welk ik direct op mijn laptop kan aansluiten.    Als webcam gebruik ik een Logitec C920, beiden geweldige producten.

Als je je spullen compleet hebt wordt het tijd om naar passende  webinarsoftware of een webinaraanbieder op zoek te gaan.  Hiervoor is het aanbod groot.   Ik heb de afgelopen 5 jaar al diverse webinar aanbieders geprobeerd.

Waar moet je op letten bij je keuze voor webinar software?

Er zijn een aantal zaken die belangrijk kunnen zijn voor je zoals capaciteit en kosten uiteraard.   Om een ‘pijnloze’ (zonder frustraties) webinar sessie te doen, geef ik de voorkeur aan een platform dat stabiel is.   Dat wil zeggen dat je deelnemers je goed kunnen verstaan en indien nodig zien.

Capaciteit van je online trainingsruimte

Hoeveel mensen denk je ineens te kunnen bereiken?  De meeste aanbieders van een webinar platform geven opties voor een maximum aantal deelnemers.  Bijvoorbeeld 50 mensen.  Ik adviseer om bijv. te starten met een kleinere online trainingsruimte en deze up te graden naarmate je meer ervaring opdoet met het verzorgen van online webinar trainingen.

Live of geautomatiseerde webinars?

Ik heb je hierboven al uitgelegd wat webinars zijn en wat je ermee kunt doen. Met zgn. automated webinars is de gehele presentatie al vooraf opgenomen. Je kunt hiervoor een vooraf opgenomen webinar gebruiken of video

Welke webinar software heb ik nodig?

Er zijn enorm veel aanbieders van webinarsoftware.  Na het proberen en testen van diverse aanbieders zoals Webinarjam, Zoom, Gotowebinar, ben ik uiteindelijk steeds weer terechtgekomen bij Demio.

Waarom ik heb gekozen voor Demio?

Waarom heb ik nu gekozen voor Demio als mijn go-to webinarprovider?  Het antwoord is EENVOUD en STABILITEIT!  Ik wil graag dat alles zo eenvoudig mogelijk werkt.  Wil geen urenlang zoekwerk naar hoe je nu zo’n webinar moet instellen. Nee, ik wil gewoon met een paar muisklikken direct mijn webinar opzetten, inplannen en lanceren wanneer ik wil.  Daarnaast MOET het stabiel zijn, iedereen moet mijn webcam duidelijk kunnen zien en mijn microfoon kunnen horen.

webinar softwareDemio: Demio is de jongste telg in de serie aanbieders van Webinarsoftware.

Ik volg ze al jaren, en was ook een van de eerste gebruikers.  Omdat ik toch al webinarsoftware (webinarjam) gebruikte ben ik niet doorgegaan met Demio.  Toch is Demio nu  in 2019 mijn go-to webinarsoftware geworden.

Hier zijn de redenen om deze software ook te proberen:

 1. Zeer goede audio en geluidskwaliteit
 2. Relatief lagere prijzen 
 3. Zeer goede klantenservice (vaak binnen enkele minuten reactie!)
 4.  Je kunt met een kleinere ruimte (50 personen) starten en altijd upgraden of downgraden naar een capaciteit die bij je past.
 5. Ondersteuning tot 3 verschillende  webcams
 6. Eventueel ge-automatiseerde webinars mogelijk.
 7. Opnames van je webinar (replay) automatisch opgenomen.
 8. Maakt automatische registratiepagina’s in het Nederlands
 9. Eenvoudige kopieerfunctie van een oud webinar, zodat je niet alles opnieuw hoeft in te stellen.

Wil jij ook graag aan de slag met Webinars? Dan raad ik zeker Demio aan om te proberen.  Ze zijn stukken goedkoper dan Gotowebinar en zeer stabiel.
Klik dan hier   en probeer het 14-dagen gratis

Mijn ervaringen met online webinars?

Zoals ik al aangaf zijn webinars voor mij een belangrijke tool voor zowel het verkopen van online pianocursussen alsook voor het trainen van mijn cursisten.
Ik ben ontzettend blij dat ik deze mogelijkheid ontdekt heb, en hoop dat je met deze informatie zelf ook geinspireerd bent geraakt om het medium webinars te gaan ontdekken.
Voor de beste start klik hier om een gratis account (14 dagen) aan te maken bij Demio.

Ik zou het ontzettend tof vinden als je dankzij dit artikel resultaten bereikt hebt en hieronder met ons deelt.

Veel succes gewenst!

Kan ik echt met affiliate marketing geld verdienenAffiliate marketing is geen goed bewaard geheim. Iedereen die online geld verdient – met welk verdienmodel dan ook – kent affiliate marketing wel.

In potentie is het een verdienmodel waarmee je echt geld kunt verdienen in korte tijd. Mijn ervaring is niet heel veel anders, maar er komt meer bij kijken dan wat je zou verwachten.  Continue reading →

affiliate marketing uitlegHet verdienmodel van affiliate marketing is bij velen maar vaag bekend. Met meer dan tienduizend affiliate marketing websites over de hele wereld is het echter duidelijk dat dit zeker niet bij iedereen het geval is. Helemaal niet als je de vele voorbeelden van succesvolle affiliates mag geloven. Continue reading →

Online onderneming opzettenAfgelopen jaar werden er meer dan 50.000 bedrijven opgericht met een online verdienmodel. Dat is bijna tien keer zoveel dan tien jaar geleden. Niet heel vreemd gezien het feit dat een online onderneming opzetten in een tijd waar geld verdienen met het internet nog een stuk minder populair was.

Toch is er nog veel terrein te winnen voor nieuwe bedrijven. Ook al hebben velen het idee dat de online markt al volledig verzadigd is. Je bent dus nog lang niet te laat met het opzetten van je online bedrijf ;-). Continue reading →

Online stabiel inkomenEen online stabiel inkomen?  Je leest zonder twijfel wel eens een verhaal op het internet van Nederlanders die ogenschijnlijk eenvoudig geld verdienen vanuit hun eigen huis. Ze bouwen hun online inkomen binnen korte tijd op naar bedragen waar wij van zouden kunnen dromen. En het lijkt allemaal zo ongelofelijk stabiel te zijn.  Continue reading →

geld verdienen vanuit huisWat zou het fijn zijn om zonder je druk te maken over je baas geld te kunnen verdienen. Een stabiel inkomen dat je thuis kunt verdienen. Je moet weliswaar hard werken, maar je hoeft te deur niet uit. En dat is ook wel wat waard.  Continue reading →

geld verdienen toolsOnline je geld verdienen in 2022 is leuk maar kost soms enorm veel tijd (en geld) als je niet oppast.  Dit is uiteraard niet de bedoeling.  Je wilt tenslotte dat je naast je werk ook nog een leuk leven kunt opbouwen zonder dag en nacht te moeten werken.   In dit artikel deel ik mijn tools voor online geld verdienen die mijn leven een stuk makkelijker maken.   Misschien dat je ze kent, misschien ook niet, en kunnen ze jou helpen om je business een boost te geven, en je tijd en geld besparen. Continue reading →

Ontdek het #1 Verdienmodel Voor Het Opbouwen van Een Eigen Passief Inkomen!

Ook Geld Verdienen Via Het Internet?

Ontdek het #1 verdienmodel voor het opbouwen van een passief inkomen dankzij het internet. Geen technische kennis nodig; je website is in 5 minuten online.