Bijverdienen naast je baan? Kies een van deze vijf opties 5 tips waarmee je eenvoudig snel geld bijverdient

Bijverdienen naast je baanBijverdienen naast je baan? Slechts 5 procent van de Nederlanders verdient momenteel naast hun full-time baan bij. 5 procent. Dat betekent dat 95 procent de kans laat liggen om maandelijks aanzienlijk meer te verdienen. Want zelfs als je al enkele uren per week naast je baan zou werken, verdien je al honderden euro’s per maand

meer.

Waarom dit percentage nog altijd zo laag is, is voor mij een raadsel. De mogelijkheden om naast je baan bij te verdienen zijn eindeloos. Ik vertel je de vijf leukste en beste manieren om dit te doen.

Affiliate website maken

 Tegenwoordig is de populairste manier om geld bij te verdienen naast je baan door een website te maken. Doordat platformen als Wix, Shopify en WordPress het mogelijk maken om binnen enkele minuut een website op te zetten neemt het aantal websites continu toe.

Maar dan moet je nog geld verdienen aan je website. En hoe ga je dat doen?

Meestal wordt er gekozen voor het promoten van andere producten of dropshipping. Het promoten van producten van derden wordt ook wel affiliate marketing genoemd.

Affiliate marketing is ideaal voor het bijverdienen naast je baan doordat je zelf geen producten op voorraad hoeft te hebben.

Het opzetten van een affiliate site kost nog geen 100 euro. Je hebt een domein, hosting en een back-end interface nodig. Deze interface is in het geval van WordPress gratis. Net als een van de gratis templates die je hiervoor kunt downloaden.

Zo zie je direct waarom bijverdienen naast je baan met affiliate marketing absoluut niet duur hoeft te zijn!

Enquêtes invullen 

Persoonlijk zou ik nooit kiezen voor deze optie omdat de vergoedingen zeer laag zijn. Echter kan je, indien je dit op consequente basis doet, toch enkele tientallen euro’s per maand bijverdienen.

Je zal misschien niet zoveel naast je baan bijverdienen als dat je tijdens je full-time baan doet. Maar aan het einde van de dag kan je toch een part-time uursalaris verdienen door snel te werken.

Door het gehele internet zijn enquêtes te vinden die jij kunt invullen. Aan deze enquêtes kan je op verschillende manieren verdienen.

De ene keer verdien je bij door cash te ontvangen. Soms kan je uitsluitend cadeau’s ontvangen en zie je dus geen geld bij je bankrekening komen.

Het voordeel hiervan is dat het belastingtechnisch makkelijker te verwerken is. Geld verdienen naast je baan zal belast worden vanuit de derde schijf. Alleen cadeau’s worden op een geheel andere manier belast. Namelijk niet.

Dus op dit vlak is juist bijverdienen naast je baan met enquêtes weer wel interessant. Voor jou de keuze waar je het meest zin in hebt.

webshop

Lanceer je eigen webshop! 

Weet jij veel van bepaalde producten af? En kan jij anderen helpen met jouw kennis? Dan kan jij tegenwoordig voor een ongekend lage prijs je eigen webshop lanceren en hier naast je baan aan bijverdienen!

Via WordPress of Shopify start je in nog geen dag je eigen webshop en kan je hier je producten verkopen. Dit kunnen producten zijn die je elders inkoopt, of producten die je zelf maakt.

Van alle opties om bij te verdienen is dit toch wel een hele leuke. Je bouwt namelijk aan je eigen business. En je moet niet vreemd opkijken als je zoveel kunt bijverdienen dat jij meer verdient dan je full-time baan!

Een leven waarin jij part-time kunt ondernemen en de rest van je tijd relaxen. Dat is de droom van vrijwel iedereen. En mocht jij een van de succesverhalen worden van de part-time ondernemers, kan jij je dit leven veroorloven.

marktplaats

Bijklussen via Marktplaats

 Deze optie had je mogelijk niet verwacht maar het is wel degelijk een uitstekende mogelijkheid om bij te verdienen. Bijklussen via Marktplaats wordt in Nederland steeds vaker gedaan.

Kijk eens rond op Marktplaats en zoek in de categorie aangeboden. Als het goed is zie je nu een enorm aantal mensen staan dat zichzelf voor verschillende soorten werkzaamheden beschikbaar stelt. Natuurlijk tegen een vergoeding.

Wil jij bijverdienen naast je full-time of part-time baan? Dan kan Marktplaats uitkomst bieden.

Hier is het niet alleen makkelijk om jouw kwaliteiten aan te bieden, het is ook nog eens betaalbaar. Veelal kom je goedkoop aan je eerste klanten. Vanaf daar, indien je goed werkt levert, zal het vanzelf gaan.

Tevreden klanten plaatsen positieve recensies op jouw advertentie en verhogen automatisch de kans dat jij ingeschakeld wordt voor nieuwe opdrachten.

Tevens neemt de kans toe dat eerdere klanten nieuwe opdrachten bij jou plaatsen. Oftewel, geld bijverdienen zal vanzelf gaan als je via Marktplaats goed werk levert.

Voer microtaken uit!  

Mogelijk heb jij nog niet eerder gehoord van de term turks. Turks zijn een verzamelnaam voor kleine taken die door veel mensen uitgevoerd kunnen worden. Deze taken kunnen van alles zijn. Van het nakijken van een klein stukje tekst tot het goedkeuren van afbeeldingen. Zelfs het plaatsen van korte reviews of het valideren van recensies behoren tot turks.

Er zit echter ook een nadeel aan turks ofwel microtaken voor het bijverdienen naast je baan. Ze leveren weinig op.

Gemiddeld levert het zo’n 5 euro per uur op als je hard werkt. En dat zal aanzienlijk minder zijn dan wanneer jij je full-time baan uitvoert. Maar als je toch tijd over hebt en geld wilt verdienen is dit helemaal niet zo’n vreemde optie.

De keuze voor het uitvoeren van microtaken is er niet een waar jij aan vast zit. Wanneer je even tijd over hebt, kan je de taken uitvoeren. Geen zin meer? Dan kan je op een later moment weer bijverdienen en de taken voortzetten.

Deze vrijheid is natuurlijk ideaal als je een full-time baan hebt. Daarom is het uitvoeren van micro-taken, ofwel turks, helemaal geen vreemde optie als je wilt bijverdienen naast je job.

Wil je echt goed bijverdienen naast je baan? Kies dan voor de Affiliate Marketing Revolutie!

Ik had er eerder al kort over: affiliate marketing. Affiliate marketing is ongelofelijk populair en dat komt niet alleen omdat het zo makkelijk inzetbaar is. Dat komt natuurlijk doordat velen hier al schappelijk mee kunnen bijverdienen. En jij straks ook!

Zelf verdien ik al jaren bij door het volgen van het programma van Jacko Meijaard, de Affiliate Marketing Revolutie, waar je alles leert over affiliate marketing.

Wil jij hier ook meer over leren? Lees dan hier verder!

Leave a Reply