Affiliate Marketing Revolutie 5.0 Review 2023 die wél eerlijk is

Affiliate Marketing Revolutie reviewIk zat bij de eerste groep Affiliate Marketing Revolutie van Nederland en ben dus alweer jaren actief met het promoten van producten.

Toen ik begon had ik nooit verwacht dat ik door heel 2018, 2019 en straks zelfs 2023 nog steeds deze Affiliate Marketing Revolutie review zou updaten.

Update: 22-02-23: Inmiddels zitten we al op de AffiliatemarketingRevolutie 5.0 en nog steeds sta ik 100% achter dit product omdat het veel mensen kan helpen om voorgoed hun leven te veranderen. Klik hier voor de korte video >>

Dit doe ik omdat dit nodig is: we leven nu in 2023 en deze cursus blijft veranderen en het wordt steeds duidelijker wat de slagingskans is voor de gemiddelde gebruiker. Ik ga met mijn recensie dieper in op niet alleen mijn ervaring met het programma, maar ook de Affiliate Marketing Revolutie ervaringen van tientallen andere gebruikers.

Ik heb eens gekeken wat er allemaal al geschreven is over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Zo kwam ik ‘Deze Affiliate Marketing Revolutie Review Onthuld Alles’ tegen en ook ‘Is De Affiliate Marketing Revolutie Het Geld Waard?!’.

Titels waar mijn buik van omdraait. Want als ik deze AMR lees, merk ik direct dat geen van de reviewers ook echt deze cursus gevolgd heeft.

De enige manier waarop ik dit nare gevoel kan verwerken is door mijn eigen ervaringen met deze cursus te delen. Dit zijn de ervaringen van iemand die het programma ook echt gevolgd heeft. Ik ben het zat om ongefundeerde recensies te lezen over een programma dat mij persoonlijk geholpen heeft.  Waarom dit zo erg is?

Als je niet begrijpt waar het programma precies over gaat en wat de mogelijke resultaten kunnen zijn, kan je met de verkeerde intenties aan de Affiliate Marketing Revolutie beginnen.

Leer van mijn lessen op het gebied van affiliate marketing en begrijp hoe je precies waarde kunt uithalen uit dit programma. Er zijn ook wat donkere kanten aan dit programma. En ik ben niet de minste om hier eerlijk op in te gaan.

Zoals ieder programma of boek, zijn er bepaalde zaken waar jij van op de hoogte moet zijn voordat jij na de Affiliate Marketing Revolutie review verdergaat.

Hieronder ga ik diverse onderdelen van dit programma behandelen en tevens mijn ervaringen met jou delen. Zo zal je ontdekken;

 • Wat de inhoud van deze cursus is
 • Wie de maker is
 • Voor wie dit programma gemaakt is
 • Hoe jij goedkoop dit programma kunt binnenkomen
 • Wat de best mogelijke manier is om de inhoud van Affiliate Marketing Revolutie toe te passen

Heb je weinig tijd? Scroll dan door naar het laatste deel van deze review waar ik alles nog een keer voor je samenvat.

Ontmoet Jacko Meijaard van de Internet Succes Gids/Affiliate Marketing Revolutie

jacko meijaardWie is Jacko Meijaard en waarom zou ik hem moeten vertrouwen dat de Affiliate Marketing Revolutie mij geld kan laten verdienen?

Jij bent niet de enige die deze vraag heeft. Op het moment van schrijven zijn er meer dan 139 recensies van dit programma waar hele verhalen over Jacko Meijaard geschreven zijn.

Pijnlijk genoeg zijn er nauwelijks Affiliate Marketing Revolutie reviews waar een accuraat verhaal van hem beschreven is. Ik heb Jacko meerdere keren ontmoet, waaronder op de Affiliate Marketing Revolutie/Internet Succes Gids seminars.

Deze dagen gaan meer om het leren van elkaar dan het bespreken van de cursus, en daarom ben ik veel over Jacko te weten gekomen.

Om jou antwoord te geven op de vraag wie Jacko Meijaard is, ga ik je een kijkje geven in mijn persoonlijke ervaringen met de beste man.

Jacko Meijaard is een nuchtere Zeelander met slechts 28 jaren op zijn naam. Je hebt dus te maken met iemand die waarschijnlijk jonger is dan jij bent. En in eerste instantie zal dit je mogelijk ontmoedigen.

Dit ogenschijnlijke nadeel is echter een voordeel, want de wereld van affiliate marketing is een jonge wereld. Je kunt eigenlijk alleen maar veel van deze wereld afweten als je op jonge leeftijd de tijd hebt gehad om hier in te duiken.

En alles aan het levensverhaal van Jacko maakt duidelijk dat hij al op vroege leeftijd veel van affiliate marketing af wist. Op het gebied van affiliate marketing is Jacko een pure aanwinst voor iedereen die hier geld mee zou willen verdienen.

Ook deze review richt zich daarom deels op hem, omdat de 28-jarige Jacko een van de redenen is om met de Affiliate Marketing Revolutie te beginnen.

online geld verdienen cursus

Jacko Meijaard betrouwbaar?  Ik was erbij op zijn Live Event

met jacko meijaard op de fotoJacko Meijaard betrouwbaar?  Hij is een buddy geworden van me.  Ik heb zoveel respect voor deze jongenman.  Nog geen 30 jaar, en dan al zoveel werk verzet, en nu zelfs sinds dit jaar ook al 2 LIVE events gegeven voor zijn forum leden en cursisten.

Top support!  Op deze foto sta ik samen met Jacko op de foto tijdens het Internet Succes Gids Seminar van zaterdag 24 November 2018.    Ontzettend veel nieuwe inzichten mogen krijgen en leuke mensen ontmoet, en natuurlijk ook Jacko Meijaard.

Wil je ook graag een indruk krijgen van een Live Seminar van Internet Succesgids van Jacko Meijaard?   Bekijk dan hieronder de aftermovie.

Ontdek zelf hoe het werkt, en leer via de cursus van Jacko hoe je in passief inkomen kunt opbouwen voor de langere termijn.

online geld verdienen cursus

Ook bekend van de Internet Masterclass en Webinar

Ik kan je nog veel meer over Jacko Meijaard van de Internet Succes Gids uit Yerseke vertellen. Maar dat ga ik nu niet doen.  Jacko staat namelijk altijd open voor vragen op zijn succesvolle forum. Ik raad je aan hier eens een kijkje te nemen. Heb je vragen, dan kan je ze altijd hier kwijt.

Jacko Meijaard is ook de man achter de Internet Masterclass.  Je zou hem ook kunnen kennen van projecten als:

 • Internet Succes Gids
 • Meijaard Investments
 • Meijaard Media

Geen verkeerd lijstje natuurlijk. Maar je wilt ook niet anders zien als je de maker opzoekt van een Internet Masterclass.  Je wilt iemand zien met veel ervaring. En natuurlijk een bewijs dat de gegeven lessen ook voor hem succes hebben gebracht.

In het geval van Jacko kan ik je met deze review garanderen dat Jacko zeer goed vertoeft.

Alles wat er bij Meijaard voor heeft gezorgd dat hij dergelijke resultaten heeft kunnen realiseren, is verwerkt in de Internet Masterclass en de Affiliate Marketing Revolutie.

Zoals velen weten geeft de Internet Masterclass de verdieping die nodig is om van amateur naar internet marketing professional te gaan.

Om echt enigszins wat te kunnen doen in de wereld van affiliate marketing moet je op de hoogte zijn van de kennis uit de Internet Masterclass. De lessen uit de IM zijn door Jacko verzameld over een periode van meer dan 5 jaar.

Gedurende deze jaren is Jacko niet alleen actief bezig geweest met het actief opzetten van nieuwe affiliate sites, maar heeft hij ook honderden ondernemers ontmoet die al hebben bewezen geld te kunnen verdienen op het internet.

Behalve zijn eigen projecten deelt Jacko ook dat wat anderen succes heeft gebracht.  Hierdoor is hij met de Internet Masterclass in staat om ook een review te geven van wat er nog meer mogelijk is om geld te verdienen.

Van andere verdienmodellen tot lange termijn projecten, aan alles is gedacht om dat te kunnen leren wat nodig is om een project op te zetten waar jij passief aan kunt verdienen.

Mijn Ervaringen met de Internet Succes Gids Internet Masterclass

Voor mij persoonlijk heb ik ontzettend veel gehad aan de internet masterclass.
Jacko stond de afgelopen maanden altijd (bijna dagelijks) voor me klaar met tips en adviezen.  Dit naast de extra training die exclusief voor Masterclass members beschikbaar is.

Sinds ik zijn tips uit deze internet masterclass heb toegepast is mijn omzet met 300% verdubbeld!   Als pianoleraar weet je hoe je les moet geven, maar het verkopen via het internet is een heel ander verhaal.

Jacko is dé go-t0 guy voor goede raad.  Ik ben zo blij dat ik deze training ben gestart en raad het iedereen aan die zelf ook al een informatieproduct heeft of wil gaan verkopen.

jacko

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie? Hoe zit het in elkaar?

Hieronder lees je een uitgebreidt verslag, maar zie hieronder de topics van de modules uit de Affiliate Marketing Revolutie:

cursus AMR

De onderstaande uitleg van de Affiliate Marketing Revolutie zal relatief beknopt zijn, dit omdat ik niet op ieder onderdeel diep kan ingaan.

Maar in het volgende deel van deze Affiliate Marketing Revolutie review ga ik je laten zien wat de inhoud per module is. Op basis van deze informatie kan jij een beter beeld krijgen van de structuur en inhoud van deze cursus.

Veel van de informatie is nergens anders te vinden. Je hebt dus echt een bron in handen waar je oneindig veel waardevolle lessen uit kunt halen.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie dan?

Je kunt het woord revolutie in principe in je gedachten even weglaten om het volgende verhaal wat logischer te maken. Deze cursus heeft namelijk niet per se iets met een revolutie te maken.

Maar wat de Affiliate Marketing Revolutie wel is, is een cursus dat zich volledig richt op het uitleggen van het verdienmodel affiliate marketing. En dan in het specifiek op de volgende aspecten:

 • Wat is Affiliate Marketing
 • Hoe werkt het
 • Hoe kan jij geld verdienen met Affiliate Marketing
 • Het bouwen van een ‘bedrijf’ ofwel website rondom dit verdienmodel
 • Strategieën voor succes met Affiliate Marketing

Het volledige programma omvat aanzienlijk meer dan alleen bovenstaande onderdelen. Alleen deze onderdelen zijn wel precies wat de basis gaat leggen voor affiliate marketing succes.

Je moet namelijk echt de kans krijgen om affiliate marketing te leren. Deze Affiliate Marketing Revolutie review is geschreven door iemand die zelf ook lange tijd dit model geleerd heeft.

Je begint misschien altijd met de basis, maar het resultaat zal het dubbel en dik waard zijn. Later in het programma wordt er veelvuldig aandacht besteed aan het krijgen van de juiste visie.

Zoals je verderop in de inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie zal merken, is deze review zeer te spreken over de gehele opbouw.

Een sterke instelling in combinatie met een gezonde portie motivatie is namelijk wat jou gaat laten onderscheiden van de concurrentie. En de concurrentie binnen affiliate marketing is enorm.

Neem vooral niet de lessen van Jacko te licht op. Bestudeer ze en probeer ze net zo goed te verwerken als dat ik mijn Affiliate Marketing Revolutie ervaringen in deze review probeer te doen.

Want de vele ervaringen kunnen niet op tegen de ervaringen die jij straks zelf met de Affiliate Marketing Revolutie gaat krijgen.  Dit is de cursus om te leren geld verdienen met affiliate marketing. En ik nodig je uit dat verder te ontdekken in de rest van mijn recensie.

Inhoud Affiliate Marketing Revolutie (Meest complete uitleg)

Er wordt bij de Affiliate Marketing Revolutie onderscheid gemaakt tussen een basic en VIP-programma.

Om al snel succes met de Affiliate Marketing te krijgen, kan je prima starten met het basic programma. In principe is de inhoud van Affiliate Marketing Revolutie VIP niet zoveel beter dat je hier echt voor hoeft te kiezen om jouw slagingskansen te verhogen.

Ik ga dus alleen de meest gebruikte vorm van de Affiliate Marketing Revolutie cursus met je bespreken.  De vorm die mij al tienduizenden euro’s heeft laten verdienen en alle lessen bevat waar Jacko het overgrote deel van zijn rijkdom vandaan heeft.

Net zoals in het overige deel van de review licht ik dus alleen dat van de AMR toe, dat jij echt nodig hebt. En de volgende inhoud gaat per module kort in wat er precies de waarde van is.

online geld verdienen cursus

Inspiratie en motivatie

Kort liet ik al los dat inspiratie en motivatie een belangrijke rol speelt. Niet alleen in de Affiliate Marketing Revolutie review, maar ook in de cursus zelf.

In het begin gaat de cursus direct al in op wat er nodig is om enig succes te kunnen behalen. En daar heb ik respect voor, want het is een reality check die nodig is om op lange termijn te kunnen geld verdienen.

Op korte termijn zal het geld namelijk nog ver weg zijn. Maar als het doorzettingsvermogen er is, is the sky the limit.  Van onderdelen als ‘Het is Mogelijk’ tot ‘Onderneem Actie’, weet Jacko keer op keer je in het begin voldoende te motiveren om vast te houden aan het programma.

Motivatie is echt de sleutel om met affiliate marketing iets te kunnen betekenen. Je moet namelijk keer op keer kunnen opstaan nadat je valt. En wie weet lukt jouw project wel in een keer.

Maar er zijn veel voorbeelden van Affiliate Marketing Revolutie ervaringen waar er zeker een jaar nodig was om succes te kunnen behalen.

Module 1: Starten met affiliate marketing

De eerste module gaat rustig van start, met veel basistips die je echt moet weten als je gaat beginnen.

Veel wat je in de eerste Affiliate Marketing Revolutie module kunt leren, zal in andere artikelen op mijn website beschreven zijn. Zo leer je wat Affiliate Marketing is en hoe het in de basis werkt.

Misschien informatie waarvan je al op de hoogte bent. Het is echter zeker jouw tijd waard om nog een keer dieper in deze informatie te duiken. Zo voorkom je dat je onvoorbereid aan dit avontuur begint.

Module 2: Je website inrichten

Van de gehele Affiliate Marketing Revolutie inhoud is dit het deel waar ik veel mensen al op stuk zie lopen.

Dat terwijl het slechts de tweede module is (er zijn zeven basismodules). Als jij deze tweede module met succes weet af te maken, is het daarna alweer een stuk makkelijker.

Ik wil hiermee in mijn Affiliate Marketing Revolutie review duidelijk maken dat het ontzettend zonde zou zijn als je bij zo’n module al afhaakt. Het gaat je misschien wat extra tijd en energie kosten als het niet lekker loopt, maar vergeet niet dat er een enorme community is om jouw vragen te beantwoorden.

Mocht er namelijk iets niet lukken, dan is het Internet Succes Gids forum de plek om jouw vragen te stellen. Een groot aantal ervaren leden staat hier op ieder moment van de dag klaar om jou te helpen bij het beantwoorden van je vragen.

Om terug te komen op “Module 2: Je website inrichten” kan ik je vertellen dat het in praktijk makkelijker is dan je zou denken. Je kunt namelijk eenvoudig een website bouwen met de door Jacko aanbevolen tools. Hierdoor is het helemaal niet ingewikkeld om de perfecte affiliate site te bouwen.

Wil je overigens module 2 eenvoudiger maken? Dan kan je er ook voor kiezen om van Marketheme gebruik te maken.

Dit thema, ontwikkeld door Jacko, is zeer eenvoudig te gebruiken. In principe maak je binnen nog een half uur een complete affiliate website. Let wel op dat dit type website extra kosten met zich meebrengt, namelijk zo’n € 67 per maand.

Persoonlijk adviseer ik gebruikers om een eigen WordPress website te bouwen. Kost niet heel veel tijd en kan voor dezelfde resultaten zorgen als een Marketheme website.

Module 3: Hoog Scoren in Google

Uiteindelijk is dit, technisch gezien, het punt waarop jij het verschil kunt maken met andere affiliates.  Ik vertelde je eerder dat motivatie en doorzettingsvermogen bovenaan staan als het gaat om kritische succesfactoren. Dit zijn factoren die aan de praktische kant hun invloed waard zijn.

Maar hoog scoren in Google staat aan de technische kant gegarandeerd op de eerste plek.  Daarom heeft de Affiliate Marketing Revolutie een grote module gemaakt voor dit onderdeel. En dat is nodig ook.

Deze complete module richt zich op het optimaliseren van jouw website en het verwerken van de juiste structuren om zo goed mogelijk voor de dag te komen in Google.

In diverse video’s gaat Jacko jou stap voor stap uitleggen wat er nodig is om hoog in Google te scoren. Van content tot interne links, Jacko probeert zo diep mogelijk in te gaan op dit onderwerp.

Overigens kan je nog dieper ingaan op dit Google-onderdeel door de VIP-versie aan te schaffen van de Affiliate Marketing Revolutie. Ervaringen over dit onderdeel zijn nog maar weinig te vinden. Ik kan je als gebruiker echter vertellen dat deze module het waard is als je nog meer verdieping zoekt.

Module 4: Puntjes op de i.

De titel van module 4 van Affiliate Marketing Revolutie komt eigenlijk niet met de daadwerkelijke inhoud overeen. Want de puntjes op de i worden in de vierde module nog niet gezet, dat is pas in de zevende en laatste module.

Wat deze module wel doet, is verder ingaan op de opbouw van de website en content. Welke onderdelen moeten jouw website bijvoorbeeld echt bevatten?

Van een sterke CTA box tot de juiste afbeeldingen, er wordt zoveel mogelijk gekeken naar wat er nodig is om jouw website van een duidelijke basis te voorzien om bezoekers dat te geven waar ze naar op zoek zijn.

Maar ook het plaatsen van berichten die bij jouw bezoekers horen of duidelijke footers.  Het zijn van die kleine details waarmee de Affiliate Marketing Revolutie zich echt, ook in mijn recensie en ervaringen van anderen, weet te onderscheiden.

Module 5: Geld met emails

Emails zijn in de wereld van affiliate marketing van groot belang. Met emails kan jij ervoor zorgen dat uit iedere geïnteresseerde bezoeker tenminste enige waarde wordt gehaald.

Dat wil zeggen dat als een bezoeker misschien vandaag niet een bepaald product aanschaft, ze dat misschien wel morgen doen. Hoe kan je echter ooit een bezoeker bereiken die op een later moment wel de intentie kan hebben om een product aan te schaffen?

Dat kan door bezoekers te laten inschrijven op jouw mailing. Met een goede mailing kan jij een lijst opbouwen waar bezoekers zich op kunnen inschrijven. Als ze dan op een later moment wel een bepaald product willen aanschaffen, kan jij ze altijd nog middels een mailing bereiken.

Jacko legt je in deze module uit hoe je het best emails kunt opvangen en met welke programma’s je vervolgens deze emails kunt versturen. Onmisbare informatie die voor affiliate marketing het verschil kan maken.

Module 6 & 7: Alles komt samen en Meten is weten

De zesde en zevende module zijn allebei gericht op het afwerken en doorbouwen van jouw affiliate website.

Deze hoofdstukken leggen je precies uit wat er in de komende maanden nodig is om echt geld te verdienen met Affiliate Marketing.

Ik adviseer je om ook deze hoofdstukken goed door te nemen. Jacko legt hier namelijk nogmaals het belang van een sterke instelling en lange termijn visie uit.

Twee onderdelen die beide bijdragen aan jouw kans op succes. Persoonlijk vond ik deze twee hoofdstukken erg waardevol gezien de diepgang van de desbetreffende onderwerpen.

Neem bijvoorbeeld Meten is Weten, waarin wordt uitgelegd dat ieder statistiek jou meer informatie geeft over de bezoeker. Welke bezoekers zijn geïnteresseerd in welke informatie? Waar kan je conversie beter of waar haken bezoekers af?

Het zijn kleine aspecten waar veel beginnende affiliates nooit mee bezig zouden zijn als ze zonder de Affiliate Marketing Revolutie review of cursus zouden beginnen.

Mij heeft de zevende module bijvoorbeeld ook geholpen met het beter maken van mijn zoekwoordenonderzoek. Het gaf mij een kijkje in de keuken hoe ik de best mogelijke zoekwoorden voor mijn artikelen kan vinden.

Dit alles klinkt nu misschien nog vaag voor jou. Je leest deze Affiliate Marketing Revolutie recensie en denkt: “wat moet ik met al die technische ervaringen?”.  Ik kan je echter verzekeren dat als jij straks ook met de Affiliate Marketing Revolutie begint, je heel veel aan deze informatie gehad zal hebben.

Bonussen bij de Affiliate Marketing Revolutie

Er zitten ook nog een aantal bonussen bij de training.

Hoewel deze bonussen wat mij betreft echt niet de reden moeten zijn om de training aan te schaffen, zijn ze wel interessant. Naast de lage prijs kan het daarnaast zo zijn dat de bonussen iemand helpen om toch over te gaan tot de aanschaf van de training.

Maar je hoeft niet bang te zijn dat de bonussen de waarde van de training moeten opkrikken 😉

Bonus 1: Geld verdienen met Facebook (t.w.v €67)

facebook bonus jackoIn deze bonus gaat Jacko dieper in op de manier waarop je met Facebook geld kunt verdienen.

In feite is het een 45 minuten durende mini-training.

Veel mensen verdoen hun tijd letterlijk op Facebook, maar je kunt dit medium ook inzetten om er daadwerkelijk geld mee te verdienen.

Juist omdat er zo veel mensen op Facebook zitten zijn de kansen hier eindeloos.

Je moet niet vergeten dat deze manier van geld verdienen wel betekend dat je moet gaan adverteren, dus eerst geld moet investeren om te kunnen verdienen.

Natuurlijk hoeft dit geen probleem te zijn, de meeste grote ondernemers werken op deze manier.

Bonus 2: Geld verdienen met e-mailmarketing (t.w.v €97)

In deze tweede bonus wordt er nog dieper ingegaan op geld verdienen met e-mails sturen.

Je hebt een lijst met e-mail adressen waarin allemaal potentiële kopers zitten.

Het maakt voor het verzenden van e-mails niet uit hoe groot de lijst is, je hoeft maar één keer dezelfde e-mail te schrijven en hij wordt naar alle mensen op de lijst gestuurd.

Maar voor het verdienen aan e-mails sturen is wél van belang hoe groot je lijst is!

Er zit namelijk geen plafond op…

Je gaat zien hoe je gebruik kan gaan maken van dit enorme potentieel in deze 60 minuten durende mini-training.

Bonus 3: Hoe je meer kunt verdienen door minder te doen

effectiefJacko legt je in 20 minuten uit op welke manier je alles kunt uitbesteden.

Dus alles wat je gaat leren in de Affiliate Marketing Revolutie hoef je dan niet zelf te doen, maar wordt voor je gedaan.

Zelf denk ik dat dit vooral interessant wordt als je precies weet waar je mee bezig bent.

En voordat je daar achter bent zul je toch eerst zelf de handen uit de mouwen moeten steken. Alleen dan kun je praktijk ervaring op doen.

Dat neemt niet weg dat de tips die je in de bonus krijgt je goed kunnen helpen om dit bijvoorbeeld in fasen te gaan doen.

online geld verdienen cursus

Mijn persoonlijke Affiliate Marketing Revolutie ervaringen

Ik kan je wel weer honderden ervaringen van andere gebruikers laten zien, maar velen missen diepgang die je mag verwachten van een ervaren gebruiker.

En hier heb je er een voor je.

Mijn ervaring gaat namelijk vele malen dieper dan dat je bij anderen zult tegenkomen. Dat omdat ik voordat ik begon met het schrijven van de Affiliate Marketing Revolutie review, al meer dan drie jaar een AMR en ISG-gebruiker was.

En natuurlijk heb ik al diverse succesvolle affiliate projecten op mijn naam staan.Daarom hoef ik niet dieper in te gaan op mijn Affiliate Marketing Revolutie ervaringen dan nodig is.

Ik verdien momenteel al drie jaar mijn geld met de lessen die ik uit deze cursus heb kunnen halen. En jij, of wie dan ook, kan dit ook doen.

Als het aan mij ligt, hoef jij alleen maar aan de volgende drie kenmerken te voldoen:

 1. Je bent écht gemotiveerd om voor goud te gaan
 2. Ook wil je wilt geld verdienen en wilt daar ook de tijd voor nemen
 3. Daarnaast ben je nieuwsgierig en wil je je verdiepen in affiliate marketing

Je hoeft niet slim of rijk te zijn om geld te kunnen verdienen met affiliate marketing. Je moet willen opletten wanneer dat nodig is.

Als jij kansen ziet, dan moet je die durven te pakken. En dit is alles wat jij aan Affiliate Marketing Revolutie ervaringen nodig hebt.

De vervolgstappen zet jij zelf door je eigen instelling te bepalen. Ga jij voor goud?

Niet tevreden? Geld terug

Jacko is zo zelfverzekerd dat hij en zijn product de Affiliate Marketing Revolutie de kwaliteit weet te bieden die je ervan mag verwachten, dat je 30 dagen lang je geld terug mag vragen.

Ben je dus niet tevreden over de Affiliate Marketing Revolutie inhoud?  Of vind jij dat het beeld dat ik in mijn Affiliate Marketing Revolutie review schets totaal niet overeenkomt met de werkelijke inhoud?

Dan kan jij, binnen 30 dagen, zonder vragen je geld terugvragen voor de Affiliate Marketing Revolutie.  Dat is nog eens een bonus die jij mag verwachten van zo’n geweldig pakket.

En volgens de laatste cijfers vraagt maar een procent zijn geld terug, dus je kunt al wel inschatten hoe goed deze cursus wel niet is.

Samengevat: dit is waarom jij de Affiliate Marketing Revolutie cursus moet kopen

Had je geen zin om het hele artikel te lezen of wilde je gewoon meteen door naar mijn speciale link om goedkoper met de Affiliate Marketing Revolutie te beginnen?

Dan ben je er bijna. Maar vergeet niet om de Affiliate Marketing Revolutie review samenvatting te lezen. Ik heb nu wel duidelijk gemaakt dat als je mijn en andere Affiliate Marketing Revolutie ervaringen mag geloven, jij gegarandeerd succes kunt behalen met dit programma.

Het zal echter volledig afhankelijk zijn van jouw motivatie en doorzettingsvermogen. Gebruikers die echt aan hun affiliate project werken en niet na een maand stoppen, halen na verloop van tijd al een mooi resultaat.

Het is slechts een kwestie van doorwerken wanneer andere stoppen. En dan kan jij jouw slag slaan door overeind te blijven.

Voor iedereen die met affiliate marketing geld wil verdienen, is deze cursus een vereiste. Zonder de Affiliate Marketing Revolutie ga jij niet leren hoe affiliate marketing werkt en hoe je er geld mee kunt verdienen.

Wil jij gebruik maken van de deal die ik met Jacko heb? Dan kan je dat doen door naar deze pagina te gaan.  >>>>Klik hier voor de speciale kortingslink

Je krijgt dan automatisch de prijs te zien die ik met Jacko afgesproken heb.

Op deze vragen gaf ik je in dit artikel antwoord:

 • Wie is Jacko Meijaard?
 • Wat is de Affiliate Marketing Revolutie
 • Hoe werkt de Affiliate Marketing Revolutie
 • Affiliate Marketing Revolutie ervaringen
 • Inhoud van Affiliate Marketing Revolutie
 • Refund policy AMR

Naar de Affiliate Marketing Revolutie Deal (Tijdelijke deal tot einde van de dag)

WEES. SLIM. EN. GA. DIT. DOEN.

Bovendien kun jij nu extra voordelig starten met de Affiliate Marketing Revolutie. Jacko biedt zijn cursus nu aan met een mooie korting. Wees slim en profiteer ervan via onderstaande link!

Affiliate Marketing Revolutie bestellen

AMR bestellen

Leave a Reply